Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@___12: żebyście wy k---a byli tacy cwani i wyszczekani na żywo to nie istniał by problem przegrywków. Ale prawda jest taka że boicie się nawet odezwać do człowieka na ulicy, a na widok typa który idzie w waszą stronę macie kloca w majtkach i s----------e na drugą stronę ulicy XD wyzywaj se pajacyku, jak Ci frustracja przez to schodzi haha
  • Odpowiedz
@Donlipao: Poza tym piszesz, że "każdy ma innych w dupie" a sam się przejmujesz, że przegrywy istnieją bo upada demografia, co jedno zaprzecza drugie. Bo taka jest prawda, że to że każdy ma każdego w dupie to mit. Zwłaszcza normictwo żyje życiem innych i stara się ich ustawiać pod siebie a jak coś mu się nie podoba to ich niszczy. Także przestań pieprzyć bo dobrze wiesz, że tak nie jest,
  • Odpowiedz
@Donlipao ja nie szukam winnych. Po prostu jestem nihilistą egzystencjalnym i z natury nie chce mi się nic produktywnego robić. I tak sobie wegetuje przez życie pracując tylko tyle aby mnie było stać na przeżycie
  • Odpowiedz
  • 0
@Trao: Misiu, Ty byś się zaczął trząść jakbyś miał komuś listwę sprzedać :) nie mierz wszystkich swoją miarą, projekcje w Twojej główce to jedno, ale życie poza wykopem wygląda trochę inaczej
  • Odpowiedz