Aktywne Wpisy

gonzo91 +74
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Piotrek7231 +117
#mecz
źródło: temp_file1450869082415563511
Pobierz

1. W czym polecacie nosić codzienne przedmioty (everyday carry - EDC)? Mam na myśli wytrzymałą i lekką torbę-saszetkę, np. typu sling bag o pojemności kilku litrów. Przeglądam modele Toma Bihna, Aera, Alpaki, Patagonii, Samsonite, Cotopaxi, etc.
2. Co nosicie przy sobie codziennie w ramach everyday carry (EDC)? Zbiera mi się sporo rzeczy, które razem ważą z 2 kilogramy i ciężko mi je upakować, a jednocześnie ciężko mi bez nich wyjść z domu na zakupy/spotkanie: klucze, portfel, dokumenty, telefon, chusteczki, długopis, gaz pieprzowy, scyzoryk, mini-apteczka, coś słodkiego, butelka z wodą, spray dezynfekujący do rąk, okulary przeciwsłoneczne, torba na zakupy.
#pytanie #zakupy #edc #podroze #podrozujzwykopem #moda #modameska #pakowanie #torba
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: 1*uj7L8KBfYuCNUGlvOycaMA
PobierzJa wychodzę z domu tylko z telefonem
@JonaszSynGrazyny: to jest ewolucja każdego nastolatka wychowanego trochę w mieście, trochę na wsi, trochę przy lesie.
Zaczynasz od dostania swojej 'finki' od ojca, potem wpada pare ciekawych noży, potem multitool, latarka, masa gówna, szukasz na to nerki itd, by na końcu zastanawiać się ile masz tego gówna i że tego nie pomieścisz...aż dorastasz,
... siekiera, piła, tarp, karimata, śpiwór. Ty w dżungli mieszkasz, że na każde wyjście z domu zabierasz ze sobą zestaw przetrwania? Autografy rozdajesz, że codziennie potrzebujesz długopisu ze sobą?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: Kurde, do twojego komentarza robię już drugie podejście, ale nadal nie wiem, na jaki komentarz odpisałeś i na czym się trochę znam. xD
@
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰