Aktywne Wpisy

Uuroboros +2
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

JerryManson +2
W gruncie rzeczy to właśnie zakopałem rzeczy

Mirki, potrzebuję pomocy.
Obecnie jeżdżę Octavią IV z 2023 roku, taka w full wypasie i muszę zmienić auto.
Myślałem o #jaecoo7 lub #omoda9
Ogólnie zapukałem tez do salonu Skody i dostałem taką ofertę na Superba, że głowa mała. Plug-in, full wypas, oprócz panoramicznego dachu - z 235k pln na 215k pln, a do tego finansowanie 100,8%.
Co byście wybrali z tych trzech? Ewentualnie na co można jeszcze spojrzeć, że dadzą fajny rabat i dobre finansowanie?
Zależy mi: duży bagażnik, plug-in, komfort jazdy i w miarę niskie spalanie. 40% miasto, 60% trasy.
Jeżeli chcesz zostawić to ja bym brał Skodę. Znajomi pobrali chinczyki w leasingi, między innymi jajeco i o ile na papierze jest super, to po roku używania zaczynają się dziać serwisowe problemy. Ale to może dowód anegdotyczny kilku znajomych z Chińczykami
@abramek powiem Ci że jak lubię skody miałem fabinkę, octavię 3FL , superb poprzedniej generacji a teraz scalę to nowy superb to kibel w środku taka jakaś tandeta, miałem na zastępczy octavię czwórkę taką zwykłą wersję i kurde cerata na siedzeiach, śmieszny tablet jakby wsadzony na siłę za kierownicę, makabra
Moja Octavia tez miała jazdę, ale ASO w miarę sprawie zareagowało i już po kłopocie.
W Skodzie właśnie podoba mi się to, że 3 lata temu kupiłem za 150, a teraz za 110k ją pogonię. z Chińczykiem tak nie będę miał na 100%.