Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +184
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +28
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

#polska #ukraina #prawo #polityka #przegryw #gospodarka #finanse #patologia #dzieci #praca #pracbaza
źródło: 1000006422
Pobierz@KarmelkowyZubr: Gorzej jak nie ma nóg. To wtedy ani zasiłku ani opieki zdrowotnej. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@KOLEGAMAMY: A co z jego dzieciakami? Zabrać czy tez skazać na żebraninę?
@SoplicaTadeusz: Realnie patrząc, to Ukraińcy rozkradli ok.30% pomocy. Pewnie z naszym socjalem jest podobnie. W 2024 na ich 800+ wydaliśmy 2 800 000 000 zł. To tylko ~70 000 lat pracy na minimalnej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mi chodzi o to, że realnie nie będzie to żadna oszczędność, bo Ukraińcy pracują. Nie da się w Polsce utrzymać z socjalu
@zimowyporanek: Ale to dlaczego Polska ma go utrzymywać?
@Marchewa_w_sosie: 800+ jest na dzieci, na kaleki jest oddzielny fundusz i tam sie nic nie zmieniło. To taka zagrywka pod publiczkę. Nie ma się z czego cieszyć.
@SoplicaTadeusz: Normalnie, wytłumaczę ci jak dziecku.
Daj Ukraińcom 10 jabłek w ramach pomocy żywieniowej dla dzieci. Okaże się, że 2 sprzedali a jedno przerobili na bimber. Dzieciom rozdali 7/10. Matematykę pozostawiam Tobie. (
@KOLEGAMAMY: Nie jesteś. Jak ktoś się nie przejmuje losem dzieci, nawet z obcego kraju, to na pewno jest zwykłą ..... Wyjaśniłem?
źródło: otokimjestes
Pobierz@zimowyporanek: ale to nie są polskie dzieci, więc czemu my mamy je otrzymywać, a nie Bułgaria, Rumunia, Mołdawia czy Węgry?