Wpis z mikrobloga

Nie uwierzycie. Psiarze się zesrali bo ktoś prawidłowo zabezpieczył psa z ras agresywnych i wychodząc na ulicę założył mu kaganiec xd

#bekazpodludzi to pierwsze co przychodzi człowiekowi na myśl patrząc na te komentarze wyzywające od szmat i psychopatów człowieka, który dla odmiany myśli o bezpieczeństwie innych ludzi, a nie jak te histeryczki z komentarzy jedynie o komforcie pieska.

#psiarze #podludzie #patologiazmiasta #takaprawda #chorobypsychiczne
WielkiNos - Nie uwierzycie. Psiarze się zesrali bo ktoś prawidłowo zabezpieczył psa z...

źródło: temp_file5804608090769009654

Pobierz
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: na psy (zwłaszcza takie) powinna być wydawana licencja poprzedzone badaniami (właściciela) przy jednoczesnym zaznaczeniu konsekwencji nie stosowania się do odpowiednich zasad społecznych i prawnych
  • Odpowiedz
Sam mam blabladora spotykam mnóstwo innych psów czyli i właścicieli i tak się zastanawiam, oni wszyscy są normalni (ludzie) jakim cudem takich debili widuje tylko tutaj na tych wklejonych zdjęciach z FB, czy wy osobiście serio spotykacie takich ludzi?
  • Odpowiedz
  • 0
super wykop wchodzisz z rana i tylko posty o psiarzach, polityka i bajty.

@przezwzrostprzegralemzycie: Lepsze to niz wysrywy o byciu incelem i/lub przegrywem od ciebie i jednostek twojego pokroju.

@Cichy133 jego szklanka jest po prostu do połowy pusta. Z tego co widziałam to był post o wejściu na szczyt w górach, post o rdeście, plusowane młyna wodnego. Nie wiem jak on zobaczył same negatywne rzeczy ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 3
@WielkiNos zwróć uwagę. Praktycznie wszystko to Grażyny. No jak można założyć kaganiec psiecku? Dziecku też byś założył? Co się porobiło z tymi babami. Chyba to prawda, że baba bez bolca dostaje pie...dolca.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Tu jest zesrańsko o kolczatkę. A wynika to z niewiedzy społeczeństwa. Kolczatka dla takich psów szczególnie na początku jest świetnym narzędziem. Zakładasz ją luźno (jak na zdjęciu) i pies się uczy że ciągnięcie = ból. Wtedy nawet jak dorośnie ma wpojone, że nie może ciągnąć.
  • Odpowiedz