Wpis z mikrobloga

Fakt że jak zawsze elegancki Pan Witek, jest twarzą tej galerii już od 6 lat, sprawia że ta akcja wykopu wyszła jeszcze lepiej niż się spodziewałem, a początkowo konkurs zakładał tylko jeden rok (2020) współpracy xD
Dobrze tam muszą słupki w Excelu rosnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Albo ewidentnie boją się co będzie gdy już zakończy się ta współpraca i Wykop się o tym dowie XD

#panwitek #krosno
Nehro - Fakt że jak zawsze elegancki Pan Witek, jest twarzą tej galerii już od 6 lat,...

źródło: IMG_3538

Pobierz
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nehro: Zawsze mam tak ze jak cos bylo jakis czas temu to mysle 'juz tyle czasu zlecialo'
Tutaj mam odwrotnie 'dopiero 6 lat?' Wydaje mi sie ze Pan Witek jest dużej z nami!
  • Odpowiedz
Albo ewidentnie boją się co będzie gdy już zakończy się ta współpraca i Wykop się o tym dowie XD

@Nehro: Nic się nie stanie, bo w porównaniu z 2020 to martwy portal ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Nehro: ehhh... galeria mogła mieć za ambasadorkę kolejne puste karyńsko z kaczym dziobem, domalowanymi kredkami brwiami i wypiętą dupą nie odróżniającą się od 25.000 innych z instagrama a tu wykopki zepsuły wszystko
mam nadzieję że jesteście z siebie dumni

• Odpowiedz
@Nehro: wszyscy się mylicie, żaden z was nie ma racji.
Kto najczęściej odwiedza galerie handlowe? No wiadomo że laski. Pan Witek jest po prostu magnesem na kobiety. Gdyby galeria zatrudniła karyńsko to miałoby odwrotny efekt.
  • Odpowiedz
@rozdartapyta: jestem ciekaw czy se chłop rozmyśla i kiśnie, że 6 lat temu dla beki i może żeby sobie dorobić jak się uda zgłosił się do jakiegoś konkursu i tak go jakieś losowe łby z neta wypromowały, że dziś ma stabilną fuchę i niezły wpis do cv, bo choćby galeria zrezygnowała z niego, to rozpoznawalność zostaje i bankowo jakieś firmy lurkujace wypok by go podchwyciły.

Ja na jego miejscu bym
  • Odpowiedz