Aktywne Wpisy

Czerwone_Stringi +117
EJ ale nie wszyscy #psiarze są nie fajni
źródło: 548279514_1240594928084017_1690626362065847767_n
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +114
Kupiłem sobie pyszna pitce za 3€ kawałek i ledwo co zdążyłem wyjść z knajpy i nagle mewa , lecąca nie wiadomo skąd , wyrwała mi pitce z ręki ( ͡° ʖ̯ ͡°) . A ja stanąłem w bezruchu bo nie wiedziałem co się dzieje, aż mi się świeczki w oczach zrobiły ( ಠ_ಠ) Jakis chłop zaczął gonić mewę , nie wiem, myślał ze dalej zjem
źródło: image_picker_E3CCD3F8-AAFE-456A-AF0B-46F5689DF68B-48583-000005195BB3944C
Pobierz

Aż mnie ciarki przechodzą jak można być aż tak głupim w 2025 roku.
#ukraina #polska #polityka
źródło: 1000027770
PobierzBY, RU, UA, wszystko
trzeba było nie dawać ukraincom nic słownie nic, bo naród myslal ze jeszcze cos im jestesmy winni
Idż być potulnym pieskiem gdzie indziej
Jakich to nacjonalisci urojen w Polsce by nie mieli to flaga UPA nie jest zakazana. Wiec jak mozna karac a jej przyniesienie. Pretensje o taki stan rzeczy powinnicie miec do rzadacych, a nie Ukraincow.
Ta dziewczyna przeskoczyla przez barierki, to powinno byc zagrozone mandatem nie deportacja.
Polacy nienawidza Ukraincow bo im Braun
@FFFFUUUU: Niezle ci Putin z Braunem zakrecil korba
źródło: husarz korba
Pobierz@MrLambert: skąd to wiesz, to jej wersja, może była agresywna, może miała na koncie więcej wykroczeń
Dlaczego ty w ogole mowisz, ze moze miala jakies wykroczenia bez cienia dowodow na to. a moze ty masz jakies przestepstwa na koncie co?
Komentarz usunięty przez moderatora
@MrLambert: https://www.tiktok.com/@obradovan/video/7541009564343258390
Masz video na który sam ukainiec od banderowskiej flagi cie wyjaśnia, a on nie został deportowany
@GladysDelKarmen: 😁
Zycza przegranej Ukraincom, jakby nie wiedzieli, ze my jestesmy kolejni na liscie putlera.
Tylko ze nie mamy schronow, obrony p krakietowej i przeszk9lenia eojskowego, ani produkcji ammo.
@MrLambert tobie to chyba stary młotem udarowym kręcił we łbie. Człowieku, 2025 a ty pojęcia nie masz kto tworzy rząd w Polsce? Braun wydał nakaz? Braun to idiota, mowie zajebiscie elokwentnie, ale tego sie kazdy moze nauczyć.
Taki właśnie obraz lewicy: jesteśmy w rządzie, ale to wina