Aktywne Wpisy

yahoomlody +123
źródło: temp_file4322187448826232945
Pobierz
Medokin99 +301
#motoryzacja #honda
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
źródło: IMG_8733
Pobierz

#bekazpisu #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polityka
źródło: temp_file1963010754538216514
PobierzStrach to potężne narzędzie prawactwa od dobrych kilkuset lat. Ciemny lud każdy strach kupi.
W polskich miastach, a także na wsiach, na początku XX wieku, gdy kanalizacja była rzadkością (w 1929 roku tylko ok. 13% budynków w miastach miało dostęp do kanalizacji), problem pozbywania się odchodów rozwiązywano na kilka sposobów, które dzisiaj wydają się bardzo prymitywne i niehigieniczne.
Główne
Sprawa jest taka że kiedyś g---o wywoziło się z miasta wozami i było używane w rolnictwie, a nawozy azotowe były drogie bo się je woziło statkiem przez ocean. Synteza amoniaku z powietrza to dopiero początek XX wieku, więc jak myślisz, czy normalnie myślący człowiek jest w stanie pogodzić się z utratą głównego źródła