Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

BastetII +16
#dieta
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
W czerwcu 2024 ważyłam 81 kg. Od tego czasu schudłam do 68 kg ale ostatnio waga zaczęła się piąć znowu w górę...
Chyba czas znowu wrócić do liczenia kalorii
źródło: temp_file527864061337415841
Pobierz

Ni z gruchy, ni z pietruchy dziewczyna napisała, że chce zakończyć nasz związek. Szczerze – przeżyłem to, ale już jest w porządku. Wcale długo nie musiałem się zbierać w sobie, więc to na plus.
Pytanie tylko – co dalej?
Byłem z nią od dłuższego czasu, wszystko układało się w dobrym kierunku. Odkładałem kapitał na wspólny start, a tu nagle zgasło światło.
Mam 23 lata, właśnie skończyłem studia i trochę nie wiem, jak się teraz odnaleźć. Wróciłem na stare śmieci do dużego miasta wojewódzkiego. Nie mam już dużego grona znajomych – jestem bardziej domatorem niż imprezowiczem, a stare lokalne znajomości wygasły. Ludzie ze studiów zostali w innych miastach.
Chciałbym w przyszłości zbudować coś trwałego, ale na tę chwilę mam poczucie, że wszystko się posypało i ciągle gdzieś w głowie pojawia się myśl: "to już koniec i przegrałem życie".
Jak Wy sobie radziliście po nagłych rozstaniach? I jak w praktyce poznać kogoś nowego, kiedy nie kręci mnie chodzenie po klubach i imprezach?
Dziękuję.
#zwiazki #tinder #rozowepaski #randkujzwykopem
mialem tak samo, teraz mieszkam na swoim
Jeżeli to by była przyczyna to niezłe bagno.
Nie wiem, jak mogę "zbudować się".
@BobrowieckiHuop: Internet to dość łatwy i wygodny sposób, jak Cię
Czuję, że chce normalnej relacji na długi czas a w klubie to znajdę co najwyżej ONS.
Ja po prostu jestem za stary jak na swój wiek. Ja myślę o jakiejś przyszłości i ustatkowaniu się, a świat ma to w dupie ¯_(ツ)_/¯
@BobrowieckiHuop: nie da się ¯\(ツ)/¯
Dzisiejsze kobiety najbardziej gardzą właśnie takimi ułożonymi mężczyznami, którzy są spokojni, odkładają kapitał, nie robią awantur itp
W młodym wieku jeździsz sobie nad jeziora, chodzisz po górach, chodzicie
Raczej w każdy z weekendów widzieliśmy się ze sobą i coś robiliśmy