Wpis z mikrobloga

Mój #niebieskipasek nosi aparaty słuchowe, które najlepiej współpracują z systemem od #iphone (a zawsze miał same androidy). Kupiłam mu prezent (bo sam by zwlekał z kupnem) i #czujedobrzeczlowiek bo teraz będzie słyszał w aparatach rozmówce z telefonu i muzyka też będzie mu szła prosto do aparatów słuchowych () jaram się mega i pozdrawiam wykopków
White_Magpie - Mój #niebieskipasek nosi aparaty słuchowe, które najlepiej współpracuj...

źródło: temp_file1880828053539591140

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 5
@greedy_critic jak go zaciągnęłam do optyka po pierwsze okulary (bo oczywiście po co mu) to banan mu z gęby nie schodził przez tydzień () w końcu zaczął widzieć, a teraz będzie słyszał więcej
  • Odpowiedz
@White_Magpie: nosze aparaty sluchowe unitrom firmy phonak i pierwsze co hehe slysze o aparatach co najlepiej wspolpracuja z systeme od iphone, mozesz nieco rozszerzyc ten temat? aparaty paruja sie przez blutucza z telefonem jak kazde inne urzadzenie
  • Odpowiedz
@ho_rzel: Tak naprawdę to tak jej ściemniał i mógł mówić, że nie usłyszał a teraz ma iPhona i będzie musiał udawać, że jest zajebiście, bo mu jaja utnie.
  • Odpowiedz
  • 2
@ho_rzel a to mój ma inne (chyba oticony, ale nie pamiętam już). Na Androidzie miał specjalną aplikację dzięki której mógł sprawdzić chyba tylko stan naładowania baterii i zmienić program z głośnością. Na iPhone łączy się z tego co widziałam bez tej specjalnej aplikacji bo jest to już jakby wbudowane. Po połączeniu aparatów z telefonem może oprócz chyba tych powyższych rzeczy dodatkowo włączyć specjalną opcje, że dźwięk z telefonu czyli rozmowy i
  • Odpowiedz
@White_Magpie Robisz to dobrze. Chyba każdy facet chciałby być w podobny sposób wyróżniony, w ogóle o to nie prosząc. Pozdrów niebieskiego i niech sprzęt służy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@White_Magpie: a to spoko, brzmi sensownie, niech sie tez dopyta czy ubezpieczenie moze mu pokryc akcesoria do aparatow, np zewnetrzny mikrofon Roger On tez z firmy Phonak, mi bardzo pomaga w restauracji albo jak jade samochodem bo wtedy dzwieki z otoczenia moga zagluszac, a z tym mikrofonem jak dasz komus to sobie przypnie do bluzy i dzwiek glosu bedzie transportowany z mikrofonu roger on bezposrednio do aparatow ( ͡°
  • Odpowiedz