Wpis z mikrobloga

Mój #niebieskipasek nosi aparaty słuchowe, które najlepiej współpracują z systemem od #iphone (a zawsze miał same androidy). Kupiłam mu prezent (bo sam by zwlekał z kupnem) i #czujedobrzeczlowiek bo teraz będzie słyszał w aparatach rozmówce z telefonu i muzyka też będzie mu szła prosto do aparatów słuchowych () jaram się mega i pozdrawiam wykopków
White_Magpie - Mój #niebieskipasek nosi aparaty słuchowe, które najlepiej współpracuj...

źródło: temp_file1880828053539591140

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@ho_rzel a chyba wiem o co mniej więcej chodzi, 15 lat temu jak chodziłam do szkoły to koleżanka miała taki sprzęt, wyglądało w tamtych czasach jak dyktafon, teraz pewnie już nie jest takie jebitne w rozmiarach ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 2
@Cin-Cin a dziękuję ( ͡º ͜ʖ͡º) dla mnie najlepszym prezentem jest jego uśmiech () nie chciał wgl telefonu bo szkoda kasy, ale się zawzięłam () powiedziałam, że mu kupię starszy, tańszy model

Pozdrowie go (ʘʘ) i również pana pozdrawiam
  • Odpowiedz
chcialbym miec dziewczyne, ktorej zalezy na mnie na tyle zeby po prostu sie postarac i zrobic cos dla mnie mimo, ze o to nie prosze

@Pracuje_zdalnie_chyba: chciałbym mieć dziewczynę której nie przeszkadza że mam aparat słuchowy. W dzisiejszych czasach gdzie trzeba zarabiać 15k na rękę, mieć 190cm, być wysportowany, z własnym mieszkaniem i o mocnej szczęce to przecież aparat słuchowy od razu skreśla kandydata. Mirabelka jest mega że tak kocha
  • Odpowiedz
@White_Magpie moja mama właśnie kupiła taki aparat i nigdy nie widziałem jej tak szczęśliwej, jak wtedy, gdy odkryła, że może słuchać radia i bez problemu rozumieć rozmówcę.
  • Odpowiedz
@White_Magpie Moja mama ma taki aparat. Zawsze beka jak ktoś dzwoni i na przykład przekazuje telefon ojcu I pierwsze zdania to zawsze
Halo
Halo
Nic nie słyszę
A matka już bez telefonu w rękach "o co ci chodzi, przecież słychać" xD

Ogólnie mega wygodne
  • Odpowiedz
  • 0
@kingszajs szukałam nawet sama z ciekawości jego ostatnich wyników z badania słuchu, ale niestety nie znalazłam. To chyba też od częstotliwości też zależy. Moich decybeli bez aparatów może nie słyszy ale na pewno widzi, a przynajmniej potrafi co nie co odczytać z ruchu warg ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@P4ncak3: przestań. Sam mam 183 cm tylko i nigdy nie miałem problemów z dziewczynami. W podstawówce to dostawałem najwięcej walentynek w szkole. Aparaty noszę od 4 klasy podstawówki i miałem z tego tytułu mega kompleksy, ale życie pokazało, że niesłusznie.
Najważniejsze, że nie mam tego ubytku genetycznie i córa mega piękna i zdrowa:)
  • Odpowiedz
@White_Magpie: ja mam jakieś oticony za 15k i appke na androidzie. Muza i telefon bezpośrednio do aparatu przez bluetooth.
Telefon jak zostawie w innym pokoju to też słyszę. Wydaję mi się, ze iPhone to akurat zbędny bajer.
  • Odpowiedz