Aktywne Wpisy

SynMichaua +15
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
PobierzMirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

#bekazprawakow
źródło: temp_file4884320755290127076
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
:) oczywiście ze jest to absurdalne. Nikt tego nie obroni. A przecież bylo by skuteczne, prawda? Gdzieś poprostu lezy granica mierzy zdrowym rozsądkiem a bezpieczeństwem.
@kogut_20: oczywiście, że jak najbardziej ma uzasadnienie ograniczanie prędkości.
Powodów
Komentarz usunięty przez moderatora
Chłopaki. Macie 100% racji.
Było takie super miejsce, gdzie nawet nikt nie skaleczył się w związku z ruchem drogowym. Powiem więcej - wyeliminowano całkowicie prywatną własność i wszyscy byli równi. Radośnie razem pracowali i spali. I nawet przygrywała im orkiestra
Normalnie raj.
@macmat55: Oczywiście zapomniałeś wspomnieć o 2020, kiedy nie było tego przepisu i
źródło: IMG_4628
PobierzJa byłem.
Sprawdzałeś kiedyś sobie swoją średnia prędkość w mieście? Zrób to i wróć do mnie z wynikami i wnioskami.
A jesteś w stanie ogarnąć, że wpływ miał zarówno przepis jak i remonty czy nie do końca?
Przepis o pierwszeństwie pieszych jest bardzo dobry i pomógł uchronić wiele ludzi przed śmiercią i kalectwem czy ci się to podoba, czy nie.