Aktywne Wpisy
Besalama +97

Dave_Leet +6
#kiszak Denerwuje mnie to jak nie możecie przeżyć że gość grający dobrze w soulslikei i potrafi mówić o technikaliach oraz mechanikach tych gier w bardzo fajny sposób. Sami zróbcie kanał taki jak on i pokażcie co umiecie. Któraś krytykująca łajza umie zrobić no hita chociazby na jednym bosie w DS3? K---a nie sądze łajzy.
Kolejna sprawa to, że gość się zna na soulslike'ach dla mnie nie jest żadnym wyznacznikiem. To
Kolejna sprawa to, że gość się zna na soulslike'ach dla mnie nie jest żadnym wyznacznikiem. To

#bekazprawakow
źródło: temp_file4884320755290127076
Pobierzzabijanie samochodem to podstawowa wolność człowieka
@cutecatboy:
@AnalLog: Czy wy czytacie co piszecie? Jest dozwolone 50 to jakim cudem ktoś miałby jechać 90? Jak będzie 30 to magicznie nadal z całą pewnością nikt też tyle nie pojedzie?
"W podobnym duchu w 2019 roku grzmiał publicysta Onetu Łukasz Warzecha. Jego zdaniem propozycja zmian przepisów była dowodem na to, że „Polscy politycy w światowej klasyfikacji ludów politycznych należą do tych najprymitywniejszych: wierzą w magię przepisu. Wierzą, że uchwalenie ustawy zmieni rzeczywistość w cudowny sposób”. Według Warzechy nie chodziło o bezpieczeństwo, ale
Komentarz usunięty przez autora
@Dundes2136: policz sobie kiedyś (jeśli komputer ci nie liczy) jaką osiągasz średnią prędkość poruszając się po mieście.
@oddalenie:
Stosujesz klasyczny argument ad absurdum. Jest różnica pomiędzy zakazaniem samochodów, a wprowadzeniem ograniczenia zbliżonego do efektywnej średniej prędkości ruchu miejskiego w ciągu dnia (uwzględniając korki, światła itp,). Tymczasem wiele europejskich miast ma rozległe strefy z ograniczeniem do 30 i funkcjonuje całkiem normalnie. Wiele źródeł sugeruje wręcz pozytywny wpływ takich ograniczeń nie tylko na bezpieczeństwo, ale również płynność
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: temp_file9050087438599264844
Pobierz