Wpis z mikrobloga

@wiedzminyo: @KRCZVSK pamiętajcie moje drogie białorycerzyki że żadna kobieta nigdy nie zaryzykowała by swoim zdrowiem czy innymi zasobami żeby pomóc wam w sytuacji potencjalnie niebezpiecznej. One sa istotami całkowicie interesownymi i potrafią tylko brać. Nie sa zdolne do dawania czegokolwiek od siebie.
  • Odpowiedz
to sobie poszukaj, nie jestem twoja sekretarką

@MetalowyBieg: dobrze wiesz, że wymyśliłeś sobie taką historię, ewentualnie przeczytałeś gdzieś w necie jakiś komentarz i powielasz bezrefleksyjnie dalej, bo zgadza się z twoim światopoglądem. Potem przyjdzie drugi i trzeci taki jak ty i tworzy się legenda " wiele razy Karyna się jeszcze śmiała z gościa, co próbował ją obronić, kiedy ten ginął od noża"
  • Odpowiedz
wole dostać tym nożem i spaść z rowerka niż do końca życia mieć świadomość że ktoś kogoś zabił/zgwałcił na moich oczach a ja stałem jak p---a

@wiedzminyo: Bo jesteś nauczony przez społeczeństwo, ze jesteś bezwartościowy i licza sie tylko kobiety. Gdyby faceta katowali to bys nie pomogl. Dlatego jesteś gotowy zaryzykować swoje życie dla kogoś obcego. Nie ma czym sie chwalić, to jest wyprany mozg
  • Odpowiedz
@KRCZVSK: Czyli uzależniasz zachowanie człowieka od tego jaką koszulkę nosi? Czy może to jaką koszulkę założysz rano takim człowiekiem będziesz przez cały dzień? Jak można takie wnioski z d--y wyciągać? Jakiś absurd xD
  • Odpowiedz