Wpis z mikrobloga

@KRCZVSK: Ty naprawdę żyjesz w filmie akcji, tylko bez świadomości, że w realu kończy się to nagłówkiem „nadzial się na nóż, broniąc karyny, która uciekła z sebą”. Bohaterem chcesz być, a wychodzi fanfik o własnym pogrzebie.
  • Odpowiedz
kryptogeje w koszulkach z wilkiem i jakimś pijakiem wyklętym oczywiście przeszliby obok, spuściwszy wzrok

@KRCZVSK: poproszę na prv nr totka na dziś skoro tak dobrze znasz przyszłość
  • Odpowiedz
wole dostać tym nożem i spaść z rowerka niż do końca życia mieć świadomość że ktoś kogoś zabił/zgwałcił na moich oczach a ja stałem jak p---a

@wiedzminyo: lepiej żyć z poczuciem winy niż nie żyć. Jakby można było nosić b--ń palną bez zezwoleń to bym rozważył interwencję. A jak np, widzisz że nachodźca ubogaca Polkę to w sumie czemu ingerować w naturę, przecież to karma.
  • Odpowiedz
Juz nie raz czytalem że jakiś typo zaczal bronic karyny przed sebixem, sebix go zabił a karyna sie jeszcze z tego śmiała

@MetalowyBieg: smoro nie raz czytales, o takich zajsciach, to rzuc no pare przykladow, moze byc z pamieci.
  • Odpowiedz
Widocznie nie masz instynktu męskiego.

@Rozporek12: męski instynkt to nie atawistyczna żądza agresji fizycznej

Jak mam na utrzymaniu żonę i dwójkę dzieci to męskim zachowaniem będzie podejmowanie ryzykownych działań mogące narazić moją rodzinę na utratę ojca, męża i żywiciela dla udowadniania swojej "męskości"?
  • Odpowiedz
Ziomek 1 z połamaną szczęką i Ziomek 2 lejący krwią na chodnik i plujący połamanymi zębami.

@Nikczemnik
I właśnie o to chodzi.. Jak juz reagujesz to musisz miec pojęcie w jaki sposób.

Jesli gość zdarzył uwalić 2 typów naraz, to znaczy że obaj straszne cioty. Jak ktoś jest taką ciota to faktycznie niech spuści głowę i zawija nogi za
  • Odpowiedz
@MetalowyBieg Zawsze najlepiej chyba wezwać policję, bo rzeczywiście może różnie być. Ja miałem sytuacje, że gość zaczął w autobusie atakować pasażerów. Uspokoił się po mojej interwencji, ale 5 min później wsiadła grupka jego kolegów i hura na mnie z pięściami.
  • Odpowiedz
@KRCZVSK: 1. Znając polskie sądy, jakkolwiek naruszyłbym jego nietykalność cielesną to miałbym problem większy od tego gościa. W tej sytuacji kobieta uciekła gdyby nie było kamer to równie dobrze gość mógłby wyskoczyć że to ja go pobiłem.
2. Podziękujcie wszystkim karynom które są z tymi "dostarczycielami emocji", a te pobicie traktują jak sesje B--M
3. Nawet dzwonić na policję się nie opłaca, przyjadą za godzinę lub dwie. Jeżeli to był
  • Odpowiedz