Wpis z mikrobloga

Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
#pracbaza #praca #korposwiat #januszex #oswiadczenie #zalesie
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
Nie przychodzi się z wypowiedzeniem tylko przychodzisz się z L4 Masakra jak możesz tak zmarnować ten okres i zrób se dwa miesiące wolnego xD i i obserwuj reakcję
  • Odpowiedz
@M4rcinS Zazdro za siłę woli, powodzenia w realizacji. Ja z dwukrotnym stażem wiem z góry, że mam w kołchozie dożywocie, no bo "gdzie znajdziesz lepszą pracę jak tutaj" (aktualnie już na przestrzeni lat zap*%$&alając za trzech). No chyba, że firma upadnie bo kolejne eko regulacje "zmuszają" ją do przeniesienia biznesu do Egiptu i powoli park maszynowy wyjeżdża, równocześnie poczynając tam jakąś automatyzację i zatrudnianie egzotyków xD Język rosyjski już jest passe…
  • Odpowiedz
@M4rcinS:

Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę

Boziu, Mirek - nie ma czegoś takiego jak osoby niezastąpione. Nawet jeśli wydaje ci się, że sam ogarniasz, a reszta potrzebuję pomocy to w najgorszym wypadku:
a) będzie _ujowo przez kilka tyg-msc i nowi w końcu sami ogarną,
b) potrafią już teraz, ale skoro to januszex to nie palą się do samodzielnej pracy.
  • Odpowiedz