Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Amigoyamigo: Ogólnie to pustaki trafiają się po obu stronach. Faktem jest, że część kobiet patrzy głównie na kasę, a część facetów leci tylko na wygląd – i to wcale nie jest jakaś rzadkość.

Ale jak spojrzeć szerzej, to przecież każdy wchodzi w związek z jakiegoś powodu i nigdy nie jest to całkowicie bezinteresowne. Tylko że to wcale nie musi być nic złego. Ja z moim mężem jestem, bo mi się
  • Odpowiedz
@elena-mary: facet nigdy nie wejdzie w zwiazek z baba, do ktorej nic nie czuje. Po prostu. Kobiety nagminnie. O to chodzi, a nie o bezinteresownosc ideowa
Edit: wiadomo ze jakis promil sie znajdzie ale to nieporownywalna proporcja w stosunku do kobiet
  • Odpowiedz
@Amigoyamigo: Raczej po pewnym czasie ten popęd po prostu słabnie i wtedy chłop powinien wreszcie dojść do wniosku, że wygląd to nie wszystko. Problem w tym, że w wielu związkach nie chodzi o to, że ‘zrozumienie’ zanika – ono nigdy tam nie istniało. Jeśli ktoś budował relację tylko na atrakcyjności wizualnej, to niech się nie dziwi, że kończy z wydmuszką zamiast związku. Łatwo jest się zakochać w czyjejś twarzy czy
  • Odpowiedz
@elena-mary: wciaz, mezczyzna wchodzi w zwiazek bo kobieta mu sie podoba, lubi ja, zakochal sie, czuje do niej poped czy sympatie.
Kobiety wchodza w zwiazki czesto dla korzysci. Np. potrzeba atencji, wsparcie emocjonalne, finansowe, poczucie bezpieczenstwa. Nie ma to nic wspolnego z rzeczami dla ktorych mezczyzni wchodza w zwiazki.
  • Odpowiedz
@elena-mary: jak widac mezczyzni maja szlachetniejsze instynkty albo lepiej panuja nad gadzim mozgiem. Ta dyskusja nie ma za bardzo sensu, bo musialabys zrozumiec z czym mierzy sie srednio wygladajacy mezczyzna, pracujacy na etacie. Kobiety nie sa w stanie tego pojac
  • Odpowiedz
@Amigoyamigo: śmieszne te gadki o „szlachetnych mężczyznach” i panowaniu nad gadzim mózgiem… Wystarczy włączyć byle reportaż z TVNu albo spojrzeć na własne otoczenie i od razu widać tysiące przykładów facetów, którzy nie mają pojęcia, jak opanować swoje głupie popędy. A najbardziej zabawne jest to w kontekście OnlyFans – osiemnastoletnie gówniary w trzy godziny potrafią zarobić milion dolarów bo chłopy się bija by im przelewy słać za chwilke virtualnej atencji więc
  • Odpowiedz
  • 1
@vanschout: dlatego imponują im prymitywne cechy męskie bo jest tak zaprogramowana. Spotka jakiegoś męskiego gościa. To nie będzie się zastanawiała czemu przeklina, pali, albo jest chamski dla pracowników, nie święty, tylko przyciągnie ją męska energia, która kojarzy się z przetrwaniem w tym świecie. Siła i moc daje przeżycie. I nie ma tutaj żadnych sentymentów.
  • Odpowiedz
@okti325 dlatego trzeba robić tak samo, zerwala to sorry takie życie zdarza się jej blad instalujesz tindera a o ex próbujesz zapomnieć, mi się udało mniej więcej. Trzeba skupic sie na logice i mozgu a nie na uczuciach. Nie powinno sie tesknic za kims kto mial cie w dupie i zdradzil
  • Odpowiedz