Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 40
@Amigoyamigo: to trochę psychopatyczna wizja. Przez popkulturę zostaliśmy na zachodzie zrobieni w balona my mężczyźni, bo wielu uwierzyło w sentymentalizm i romantyczność kobiet.
  • Odpowiedz
@okti325 Z moją kuzynką zerwał chłopak. Strasznie to przeżywała, jej koleżanki mówiły cioci, że ma na nią uważać, bo boją się, że coś sobie zrobi. Nie minął tydzień, już zaczęła się spotykać z nowym chłopakiem, a jej eks chciał do niej wrócić. Byłego kopnęła w dupę, mimo że minął zaledwie tydzień i bardzo za nim rozpaczała. xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 51
@moja-walka dlatego teraz po dwóch dekadach życia wogóle się nie dziwię kulturą wschodu i islamu, która ogranicza kobiety trochę, bo tak niefrasobliwe istoty.
  • Odpowiedz
@okti325: ja jednego dnia miałem podpisywać umowę kredytową, na zakup wymarzonego mieszkania ze swoją partnerką, wszystko dogadane, a ta mi dzień przed, po 20:00 mówi że ona nie kocha mnie na tyle żeby brać ze mną kredyt. Przepadł zadatek....
  • Odpowiedz
  • 15
@picasssss1: już trochę odkryłem prawdy. Zaczęło się od religijnej dziewczyneczki co się w niej zabijałem i mnie obśmiała, a chodziła z jakimś łachudrą za rączkę. Wtedy to był cios dla mnie, zakręciło mną, że musiałem się zbierać po tym latami. Terapie, leki, depresja.
Ale nasuwa się małe pytanie kto w takim razie będzie się rozmnażał w tym systemie? Skoro tak bardzo gadzie mózgi rządzą babami
  • Odpowiedz
jak przepadł? Wkład własny? Nie możliwe

@okti325: dlaczego nie możliwe?
Dali zadatek, żeby wymarzone mieszkanko jie uciekło, gdy oni dopinali branie kredytu, ale się nie spięło partnerce
  • Odpowiedz
Ale nasuwa się małe pytanie kto w takim razie będzie się rozmnażał w tym systemie? Skoro tak bardzo gadzie mózgi rządzą babami

@okti325: Serio się tym przejmujesz? bo ja mam to kompletnie w dupie, jak umrę to w tą planetę chwilę później może jebnąć asteroida i wszystko r------ć.
  • Odpowiedz
Zaczęło się od religijnej dziewczyneczki co się w niej zabijałem i mnie obśmiała, a chodziła z jakimś łachudrą za rączkę.

@okti325: no a gdzie wina w tej dziewczynie? bo rozumiem, że jakaś jest?
  • Odpowiedz