Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 98
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak to jest, że kobiety potrafią się tak szybko odkochać w mężczyźnie i za chwilę zakochać w kimś, a tamtego wymazać z pamięci od tak. Przecież to trzeba mieć jakoś specjalnie skonstruowany mózg by tak po prostu móc.

@okti325: tez sie nad tym juz 3 lata zastnawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@okti325: jak laska się rozstanie z facetem to ma od razu rzesze "kolegów" gotowych pocieszać, zbierać do knajpy czy na spacer.

Gdyby wokół Ciebie po rozstaniu wyrastał tłum kobiet które chcą z Tobą miło spędzać czas też byś szybko zapomniał.
  • Odpowiedz
wielu uwierzyło w sentymentalizm i romantyczność kobiet.

@okti325: każdy lgnie do tego czego mu brakuje. Faceci lubią SF i fantasy bo chcieliby powalczyć na miecze świetlne albo wziąć udział w bitwie o Helmowy Jar.
Kobiety lubią filmy romantyczne bo chciałby być zdolne do miłości ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@elbanos: Ale dziwisz się, skoro ciągle wrzuca się tutaj wszystkie kobiety do jednego wora? Co ciekawe, jak były kiedyś takie dwa różowe trolle, które wrzucały wpisy typu "mężczyźni są tacy i owacy", to zawsze było pełno komentarzy, że jak tak można generalizować, bo oni tacy nie są xD Więc faceci tak mogą pisać, a kobiety nie?

jak laska się rozstanie z facetem to ma od razu rzesze "kolegów" gotowych pocieszać,
  • Odpowiedz
@okti325: kobiety mają nasrane w bani, znajdzie się jedna na tysiąc normalna, ale zazwyczaj jak tak pomyślisz to okaże się, że się jednak pomyliłeś.

To wszystko co się nam wmawiało, że patrzymy na wygląd, na ubiór, na kasę (albo właściwie pochodzenie, że kobieta ze wsi) itd. to wszystko to właśnie dotyczy większości kobiet.

Inna sprawa, że one często niepotrafią być same, będą z jakimś idiotą, który zabierze na wakacje, gdzieś
  • Odpowiedz
@elena-mary: to faceci biora mniej zaradne, mniej zarabiajace, slabsze od siebie partnerki. Kobieta nigdy nie wezmie slabiej zarabiajacego od siebie, dla niej to subhuman. Chyba ze jest przystojny
Jedyne kobiety ktore wykazuja partnerskie podejscie sa nieatrakcyjne fizycznie
  • Odpowiedz
ja jednego dnia miałem podpisywać umowę kredytową, na zakup wymarzonego mieszkania ze swoją partnerką, wszystko dogadane, a ta mi dzień przed, po 20:00 mówi że ona nie kocha mnie na tyle żeby brać ze mną kredyt. Przepadł zadatek....

@4mmc-enjoyer: i po jakim czasie potem zerwaliscie?
  • Odpowiedz