Wpis z mikrobloga

• 168
@KwasneJablko: przecież to od razu po miniaturce widać, że to jakaś onkologicznie podejrzana rolka będzie : ostrzykniete wary, tatuaż, ta poza i napisy obowiązkowe - bo przez te wary zazwyczaj nie idzie zrozumieć co ona bełkocze ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@KwasneJablko: Jest szansa że może się od tego skutecznie odwołać, wykładnictwo sądów jest takie, że pracodawcy nie powinni zwalniać tuż po powrocie ze zwolnienia chorobowego, bo to de facto niweluje zapis o ochronie przed zwolnieniem w trakcie zwolnienia.
  • Odpowiedz
@KwasneJablko: A po co jej zasięgi robisz? Po co to tutaj wrzucasz? W sensie jakie jest logiczne wytłumaczenie? No bo co? W sensie, że są osoby które zbierają kasę na swoje widzimisie, że baby to cwaniary? Nie wiem czym tutaj się szokować i jeszcze to dalej udostępniać... ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@KwasneJablko: Ja to wiem, ale miej świadomość że są takie wykopki, że oni dla beki tam pójdą i jej wpłacą tą kasę xD Mówię serio. Xd Dlatego takich ludzi się powinno ignorować i spychać na margines.
  • Odpowiedz
@KwasneJablko: ch00ja tam, a nie depresja. Normalna osoba w depresji by nie kręciła filmików na tiktoka by szukać atencji. Poza tym zwolnić bez powodu nie mogą, więc nie zdziwiłbym się jakby to wszystko ustawka była na frajerów

edit. wszedłem teraz na jej instagrama i tylko utwierdzam się w tym co napisałem.
  • Odpowiedz
@fenbekus To to jest ch*j xD mnie zwolnili w trakcie L4 jak miałem nogę w gipsie (tydzień od założenia - zbiegło się z końcem miesiąca) - moje pierwsze w życiu L4 na przestrzeni blisku 10 lat pracy. Zawsze jak miałem coś poważniejszego, tj. operacje itp. miałem wpisywany urlop. I tak się skończyło pierwsze w życiu L4, tym razem nie chcieli wpisać urlopu (bo nowe szefostwo) i tak wyszło jak wyszło, a
  • Odpowiedz