Wpis z mikrobloga

Nie wierzę w wypadki podczas polowań. Podejrzewam, że 90% sytuacji w których zastrzelono człowieka lub zwierzę domowe, zamyka się w następujących scenariuszach:
- myśliwy był pijany,
- myśliwy posiada IQ na granicy opóźnienia umysłowego,
- myśliwy jest psychopatą i dopuszcza możliwość, że strzela do człowieka lub zwierzęcia gospodarskiego, ale jest mu wszystko jedno,
- myśliwy jest psychopatą, który nie mogąc nic upolować, chce postrzelić cokolwiek/kogokolwiek,
- myśliwy jest psychopatą, który chce zabić człowieka i wykorzystuje nadarzającą się okazję.

Generalnie całe środowisko myśliwskie trzeba zredukować o 90%, a pozostałych chwycić ma mordy i zgnoić kontrolami i obowiązkami, na wszelkich możliwych płaszczyznach. Gardzę politykami, w szczególności tymi z PSL, którzy od lat chronią tę patologię.

#mysliwi #mysliwstwo #las #morderstwo #polska #prawo #lowiectwo #las
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 18
@slawek887: Oświeć nas więc, dlaczego więc myśliwy-przygłup strzela w kierunku oświetlonych zabudowań, gdzie przy bramie swojej posesji ginie człowiek, Przedstaw nam tok rozumowania takiego myśliwskiego śmiecia.
  • Odpowiedz
  • 200
@wjtk123:
Ja tam w tej sprawie widzę świetną wymówkę dla pospolitego morderstwa. Dlaczego tak często sprawcą jest ktoś w miarę wpływowy w okolicy? Takim ludziom często puszczają nerwy, gdy ktoś im mąci w ich bajorze...
  • Odpowiedz
  • 545
@wjtk123: na początek wystarczy traktować zastrzelenie człowieka jak normalne mordestwo i skazywać myśliwych na dożywocie.
  • Odpowiedz
@wjtk123 dla przecietnego wykopka lowiectwo to tylko strzelanie do zwierzat, tam gdzie jest bron dochodzi do wypadkow, ale zeby mysliwemu w ogole przyszlo do glowy oddawac strzal w poblizu zabudowan to patola
  • Odpowiedz
- myśliwy był pijany,

- myśliwy posiada IQ na granicy opóźnienia umysłowego,

@wjtk123: Wystarczyły dwa punkty, żeby opisać praktycznie cały zbiór myśliwych :)
  • Odpowiedz
@wjtk123: Nawet nie zamierzam wchodzić w dyskusję XD

Nie masz pojęcia o czym piszesz, nie chciało Ci się zweryfikować informacji, zamknąłeś się w swojej bańce i walisz konia do tego, co populistycznie Ci fajnie brzmi. To masturbuj się dalej z kolegami, którzy Ci taki wysryw plusują.
  • Odpowiedz
  • 10
Nawet nie zamierzam wchodzić w dyskusję XD Nie masz pojęcia o czym piszesz, nie chciało Ci się zweryfikować informacji, zamknąłeś się w swojej bańce i walisz konia do tego, co populistycznie Ci fajnie brzmi. To masturbuj się dalej z kolegami, którzy Ci taki wysryw plusują.

@slawek887: Nikt ci nie każe wchodzić w dyskusję, a jedynie miałeś przedstawić, jakie procesy myślowe zachodzą w myśliwskim patołbie, że doprowadzają do oddania strzału w
  • Odpowiedz
Gardzę politykami, w szczególności tymi z PSL, którzy od lat chronią tę patologię.

@wjtk123: gwoli sprawiedliwości poza może Partią Razem nie ma partii gdzie ta gangrena się nie rozprzestrzeniła stąd nikt im nic nie może zrobić.
  • Odpowiedz
  • 10
@wjtk123 tak trochę się obracam z ludźmi z tego środowiska i jak dla mnie to jakieś 25% to ludzie z pasją i wiedzą, a 75% to jak małpy z karabinem, którzy są tak podnieceni na widok dzika, że im krew odpływa z mózgu do członka i później mamy takie efekty jak pomylenie człowieka z dzikiem.
  • Odpowiedz
@wjtk123 jako myśliwy nie wiem jak można pomylić zwierzę z człowiekiem. Mało tego, osobnik do odstrzału musi być wyselekcjonowany. Nie możesz sobie odstrzelić tak o do np. lochy z młodymi.
Tak jak w każdej społeczności jest tu też patologia, ochlejusy, dziady z tekstami "ło wy to mota noktowizory po 10 tysincy, co to za polowanie" itp
Ja w zyciu się nie odważyłem jak były jakiekolwiek zabudowania na linii strzału, a już
  • Odpowiedz