Aktywne Wpisy

thorgoth +11
Smutno mi. Ludzie niechętni Legii mają używanie - niech mają, bywa z tarczą, bywa na tarczy. Cieszyłem się z mistrzostw i pucharów, trzeba wziąć na klate takie coś.
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie
Legie zgasiła stracona bramka, do niej gra wyglądała nieźle. Zgasiła jak peta ( ͡° ʖ̯ ͡°) Rywal był niezły, lepszy piłkarsko ale coś czuje że z inną Legią ta Sparta mogła przegrać, nie byli aż tak dobrzy. Grali w piłke, Legia tylko próbowała.
Nie

cocojambo210 +4
Jakie są wasze największe marzenia moi kochani?

- myśliwy był pijany,
- myśliwy posiada IQ na granicy opóźnienia umysłowego,
- myśliwy jest psychopatą i dopuszcza możliwość, że strzela do człowieka lub zwierzęcia gospodarskiego, ale jest mu wszystko jedno,
- myśliwy jest psychopatą, który nie mogąc nic upolować, chce postrzelić cokolwiek/kogokolwiek,
- myśliwy jest psychopatą, który chce zabić człowieka i wykorzystuje nadarzającą się okazję.
Generalnie całe środowisko myśliwskie trzeba zredukować o 90%, a pozostałych chwycić ma mordy i zgnoić kontrolami i obowiązkami, na wszelkich możliwych płaszczyznach. Gardzę politykami, w szczególności tymi z PSL, którzy od lat chronią tę patologię.
#mysliwi #mysliwstwo #las #morderstwo #polska #prawo #lowiectwo #las
@wjtk123: Źle podejrzewasz
Ja tam w tej sprawie widzę świetną wymówkę dla pospolitego morderstwa. Dlaczego tak często sprawcą jest ktoś w miarę wpływowy w okolicy? Takim ludziom często puszczają nerwy, gdy ktoś im mąci w ich bajorze...
@wjtk123: Wystarczyły dwa punkty, żeby opisać praktycznie cały zbiór myśliwych :)
Nie masz pojęcia o czym piszesz, nie chciało Ci się zweryfikować informacji, zamknąłeś się w swojej bańce i walisz konia do tego, co populistycznie Ci fajnie brzmi. To masturbuj się dalej z kolegami, którzy Ci taki wysryw plusują.
@slawek887: Nikt ci nie każe wchodzić w dyskusję, a jedynie miałeś przedstawić, jakie procesy myślowe zachodzą w myśliwskim patołbie, że doprowadzają do oddania strzału w
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@wjtk123: gwoli sprawiedliwości poza może Partią Razem nie ma partii gdzie ta gangrena się nie rozprzestrzeniła stąd nikt im nic nie może zrobić.
Tak jak w każdej społeczności jest tu też patologia, ochlejusy, dziady z tekstami "ło wy to mota noktowizory po 10 tysincy, co to za polowanie" itp
Ja w zyciu się nie odważyłem jak były jakiekolwiek zabudowania na linii strzału, a już