Aktywne Wpisy

Codon +78
#gielda Dzisiaj oficjalnie pykło mi ponad milion dolarów zysku w całym portfelu (tu pokazuje XTB USD, ale mam jeszcze inne konta i brokerów). Jeszcze nie uzupełniłem Excela ostatnimi zakupami, ale już jest pewne, że jest spory bufor.
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę
Przeżywam ten moment w Varanasi w Indiach, czyli najświętszym miejscu Hindusów i przy największej biedzie, jaką widziałem w całym swoim życiu.
Jeśli jesteście zainteresowani szczegółami, dajcie znać - może Excela nie wyślę, bo nie chcę

annlupin +59
piątek to może filmy poszukam na noc ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin211122
Pobierz

W jednym z wątków mirko anonima padły takie komentarze:
Czy to naprawdę tak działa?
#logikaniebieskichpaskow #psychologia #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Psychologia działa tak, że obserwuje jakieś zjawisko i zaczyna się wymyślanie jego przyczyny.
Wygrywa ta osoba, co ma największe doświadczenie w wymyślaniu i jej wersja przechodzi do kanonu ¯\(ツ)/¯
@mirko_anonim: tak, naprawdę świat działa w ten sposób, że pytając o skomplikowaną sprawę na wykopie dostajesz proste odpowiedzi, które mogą być zupełnie nietrafione. I jednocześnie nie, najprostsze odpowiedzi żenująco rzadko są właściwe.
@Kj5s6f2dk7s54o: Nie zgodzę się, poczytaj o Brzytwie Ockhama.
@mirko_anonim: niektórzy piszą, że tak to działa. W dodatku jak znajdziesz już kobiete która Cię nie chce, zmienisz ją na taką kochającą, zdrową, to ona nie będzie już potrzebowała Ciebie, bo Ty jesteś typ naprawiacza, a ona już będzie szukała kochającego ... no coś takiego ;)
Może Cie np. ciągnąć do niedostępnych kobiet bo w dzieciństwie byłeś nauczony bycia bardzo konkurencyjnym. Jak nie było wyzwania to nie mogłeś usiedzieć. I tym samym budowałeś swoje prywatne poczucie wartości.
Albo miałeś nieobecnego surowego ojca, który przez cały czas był z Ciebie niezadowolony, przez co relacja z "niedostępną" osoba przypomina Ci o domu.
Dlatego chodzi się na terapię
@baal80: a ty o mrówce Langtona. Brzytwa Ockhama jest do redukowania nadmiarowego skomplikowania, a we wpisie opa mamy do czynienia z nieuzasadnionym niczym uproszczeniem.
Tak, teoria relacji z obiektem Ronalda Fairbairnea się kłania.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi