Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +23
Jeśli jako nastolatek nie miałeś dziewczyny, która cię naprawdę chciała, dotykała, uprawiała z tobą miłość i dawała ci codzienną walidację, to reszta twojego życia jest przegrana z automatu. Nie ma czegoś takiego jak nadrabianie, nie ma "jeszcze zdążę, dajcie mi czas". Okno zamknęło się na amen, a twoja psychika została zgwałcona w najważniejszym etapie życia, tylko i wyłącznie przez twój wygląd. Pozostał ci codzienny cope do końca żywota twojego amen.
Natura.
#
Natura.
#

serio_serio +3
ciekawe czy jak na wykop napisze się, że ksu i farben lehre to 2 najgorsze zespoły "punkowe", ktoś się oburzy o godzinie nocnej 00:43

@mirko_anonim: nawet jak masz bardzo dobre relacje z rodzicami (a nie każdy ma), to i tak jesteś zależny od czyichś reguł, zachcianek, organizacji życia.
Mieszkanie z rodzicami a do tego praca zdalna xD to niezłe usamodzielnienie się. Poza tym pozdro przyprowadzić loszki na kwadrat. Masakra, ja poszedłem na wynajem już na początku studiów. Co więcej, wynajmowałem nawet nie mieszkanie, nawet nie pokój, ale łóżko w pokoju xD dzieliłem pokój z innym nieznanym mi typem. I tak to się żyło za studenta.
Dla przegrywa temat sprowadzania dziewczyn na chatę i tak nie istnieje. Jego takie dylematy nie dotyczą
@slgdfhsdhjfbs: xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: może twoi mają, rodzice bywają różni, nie projektuj swoich doświadczeń na ogół.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: w każdy. Kiedy przekroczysz czyjeś zasady to po prostu wyrzuci Cię