Wpis z mikrobloga

✨️ Czy życie z rodzicami to raj dla singli?
Change my mind ale najlepiej to ustawiły się ci #przegryw którzy są wiecznymi singlami, więc mieszkają z rodzicami (którzy na dodatek nie robią im kwasów) ale na tyle ogarnięci żeby załapać sobie pracę zdalną albo chociaż hybrydę z dojazdem max 1h. Znam takie osoby i żyją jak pączki w maśle albo inaczej mówiąc takie typy żyją tak jakby ktoś z Europy Zachodniej przyjechał do Polski na wakacje. Co najwyżej rzucą kilka zł na rachunki ale całą resztę 5, 6 czy 7k przewalają na zachcianki, przyjemności czy inwestują w swoje rzeczy. Chałupe i tak dostaną więc im nie zależy.

#samotnosc #niebieskiepaski #rozowepaski #zycie #przegrywpo30tce #blackpill #nieruchomosci #mieszkanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

mirko_anonim - ✨️ Czy życie z rodzicami to raj dla singli? Ⓘ
Change my mind ale najle...

źródło: comment_16588808972bekI7uRBOn5dK62HwetUn

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Czy życie z rodzicami to raj dla singli? Ⓘ

@mirko_anonim: nawet jak masz bardzo dobre relacje z rodzicami (a nie każdy ma), to i tak jesteś zależny od czyichś reguł, zachcianek, organizacji życia.

Co najwyżej rzucą kilka zł na rachunki ale całą resztę 5, 6 czy 7k przewalają na zachcianki, przyjemności czy inwestują w swoje rzeczy. Chałupe i tak dostaną więc im nie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Mieszkanie z rodzicami a do tego praca zdalna xD to niezłe usamodzielnienie się. Poza tym pozdro przyprowadzić loszki na kwadrat. Masakra, ja poszedłem na wynajem już na początku studiów. Co więcej, wynajmowałem nawet nie mieszkanie, nawet nie pokój, ale łóżko w pokoju xD dzieliłem pokój z innym nieznanym mi typem. I tak to się żyło za studenta.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
cierpliwy-szermierz-49: @Yuri_Yslin w jaki sposób niby jesteś zależny? serio pytam. Jeśli nie zamierzasz z domu zrobić agencji towarzyskiej to raczej starzy mają wyrąbane co tam robisz i większość czasu traktują jak ducha. Wiadomo raz na jakiś czas warto skosić trawę czy coś ale czy to takie ograniczenia?

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
refleksyjny-przyjaciel-79: Też tak myślałem, ale jak codziennie ci do pokoju zagląda matka lub ojciec sprawdzić czy żyjesz lub czy masz bałagan, który ci zaraz każą posprzątać i nieważne, że to twój bałagan, masz go posprzątać teraz, zaraz masz zejść na obiad, wyjść po coś tam czy z ojcem gdzieś pojechać, bo tak każe i bez dyskusji, to zmienia się myślenie. Wiecznie coś, wiecznie zakazy i rozkazy, nie wyjdziesz z domu w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: spróbuj puscic głośno muzyke w swoim kurniku w bloku xd zaraz ktoś na bagiety zadzwoni i w sumie słusznie. Też jakby nie patrzec dzielisz budynek z innymi. Tym bardziej na wynajmie gdzie nawet gwozdzia w sciane ci nie wolno wbic bo nie twoje. Do tego przynosisz w zębach co miesiąc grube tysiaczki które mógłbys wydac w duzo lepszy sposób i cie to frustruje coraz bardziej. Prawda jest taka ze
  • Odpowiedz