Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +207
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

witam12 +153
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jestem z dziewczyną od ponad roku. Niby wszystko jest w porządku – dobrze się dogadujemy, ona bardzo się angażuje i ogólnie nasz związek wygląda dobrze. Jednak ostatnio zacząłem się zastanawiać, czy związek w ogóle jest dla mnie.
Zanim się poznaliśmy, prowadziłem dość towarzyskie życie. Dużo podróżowałem, poznawałem nowych ludzi i utrzymywałem z nimi później kontakt. Lubiłem czasem wyskoczyć w piątek do klubu z kolegami albo pojechać na męski wypad. Teraz, będąc w związku, czuję, że mam to wszystko ograniczone, mimo że dziewczyna jest bardzo wyrozumiała i nie robi problemów, kiedy wyjeżdżam z kumplami na kilka dni.
Mimo wszystko to już nie jest to samo i źle się z tym czuję. Zauważyłem też, że ona coraz bardziej liczy na stabilizację, podczas gdy ja potrzebuję więcej przestrzeni dla siebie
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #rozowepaski #tinder #zalesie #milosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Po prostu nie nadajesz się do życia w związku. Nie robi jazd o kumpli, stara się, a ciebie i tak uwiera ta relacja. Odejdź i nie zabieraj dziewczynie cennych lat ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Tym bardziej ze Ci nie robi jazd. Tak jak mowili inni, za kilka lat zatesknisz za nią albo za kobietą z takim charakterem.
Bull$hit, który nie sprawdza się w 90%.
Nie ma złotego środka, taka jest natura związków - dziewczyna, dziecko i inne
Jak to sie mowi, widziały galy co braly. Wziela sobie goscia co ma jeszcze libacje w glowie, dynamiczny i towarzyski. A potem placz, że samotna matka. Tak dosłownie ten opis wygląda xD
Wziela szalejącego łobuza co nie chce stabilnosci.
Wiec co jej niby psuje? Dobrowolnie go wybrala, a nie cichego chlopca jak ja. I nigdy nie wybierze. To
Gość zwyczajnie ma inne potrzeby niż ona.