Wpis z mikrobloga

Pracuję korporacji jako programista Java i jest tak samo, szybciej, szybciej, więcej, więcej, deadline za deadline. Pracuję już 7 lat i 2 razy byłem u psychiatry z nerwów i czuję że dłużej nie pociągnę w takim wyścigu szczurów.

#pracait #programowanie #programista15k #programista25k #java #korposwiat #agh #studbaza #politechnikapoznanska #politechnikalodzka #politechnikakrakowska #pracbaza
Ksiega_dusz - Pracuję korporacji jako programista Java i jest tak samo, szybciej, szy...
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ksiega_dusz: było milion razy ale powiem milion pierwszy - to u ciebie w robocie jest konkretnie ten problem, są miejsca gdzie nie ma takiego z--------u, rozumiem, że masz rodzinę i dzieci ale możesz sobie na spokojnie szukać kolejnej pracy. nie wszędzie jest toksyczna kultura z--------u a powiedziałbym z mojego doświadczenia jest ona przeważnie wyjątkiem a nie regułą. nawet teraz imo.
  • Odpowiedz
@Ksiega_dusz: słucham do końca i ja j---e jakie kołchozy xD szanuje że gościu też się przyznał że jest/był tyranem ale on by mnie pewnie zwolnił po tygodniu bo mam nieposłuszeństwo we krwi xD
  • Odpowiedz