Aktywne Wpisy

JanTadeusz +440
To chyba korupcja?
Saska Kępa, ulica francuska 26, mieszkanie za 2006zl/M2
Niezłe jaja wychodzą
#nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka #korupcja #warszawa
Saska Kępa, ulica francuska 26, mieszkanie za 2006zl/M2
Niezłe jaja wychodzą
#nieruchomosci #deweloperka #patodeweloperka #korupcja #warszawa
źródło: temp_file2107755146728611889
Pobierz
DrFlaming +543
Cześć Mirki,
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
Czy wolno tu małą reklamę? Założyliśmy portal do konsultacji online, aby trochę inaczej niż standardowo podejść do tematu walki z nadmiarowymi kilogramami. Nasz zespół to dietetyk, psycholog, lekarz i trener personalny. Pomagamy osobom z otyłością, mniejszą lub większą nadwagą, ale też tym, którzy po prostu źle czują się w swoim ciele - poruszając też bardziej złożone tematy, takie jak zespół metaboliczny czy kompulsywne objadanie się. Dla bardziej świadomych osób, robimy też
źródło: fbd3ffc0-d2d4-4c90-b9c5-35287135d1fc
Pobierz

Pytanie do osób pracujących w normalnej robocie, która nie jest płatnymi wakacjami, oraz tym bardziej osób 30+, niezależnie czy byli w związku czy nie. Naprawdę chce się wam szukać drugiej połówki, wracajac zmęczonym po pracy na 17.00? Przecież wtedy człowiek chce odpocząć, poscrollować internet, pograć, wyjść na spacer, poczytać, lub, jeśli nie wiedzie życia odludka, spotkać się z jakimś znajomym.
Nie chodzi mi o promowanie bycia singlem, czy maskowania na wyparciu samotnosci, tylko ja przyznam się, nie mam siły na to. Najwięcej energii miałem na ten temat gdy byłem studenciakiem na lekkim kierunku, teraz myślę o odpoczynku, lub zajęciu się sobą w jakiejkolwiek formie. A gdy po 17.00 zimą robi się ciemno tym bardziej już nic mi sie potem nie chce.
Jak wy to robicie, że po robocie macie siły na drugą połówkę, dramy, lub jakieś wyjazdy na weekend, zarwane noce, gdy trzeba wstać do roboty. Ja bym pewnie wykitował po pół roku takiego trybu.
Ten wpis to bardziej pytanie niż chęć podzielnia się swoją opinią. Jeśli ktoś daje radę niech się podzili jak to robi.
#zwiazki #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: pierwszą kupujesz przed pracą, drugą po ( ͡° ͜ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
@nabbek: Sądzę, że ten komentarz pobije rekordy popularności. ( ͡° ᴥ ͡°)
Zastanów się, kiedy ostatnio w jakichś warunkach niezwiązanych z pracą poznałeś jakąkolwiek nową osobę. Z iloma takimi osobami miałeś okazję spotkać się co najmniej kilka razy, żeby chociaż trochę poznać ich sposób bycia, poglądy itp, żeby móc określić, czy w wystarczającym stopniu macie podobne usposobienie itd, żeby
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Bzdura. boo jest pełne pokemonów
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: No idealnie to by było nie rozgraniczać hobby i przyjemności od szukania baby, tylko połączyć jedno z drugim.
@mirko_anonim: to po co ci druga połówka jak masz tak napięty grafik?
@mirko_anonim: biorąc pod uwagę ile trzeba w to włożyć wysiłku i co się zyskuje, to nie, nie chce mi się. Za 20-30 lat większość ludzi będzie singlami, bo w momencie jak posiadanie dzieci nie jest już oczywistością, to się okazuje że związek z kobietą jest niepotrzebny do życia.
Do tego jeśli nie jesteś Chadem (a nie pisał byś tego, gdybyś był), będziesz musiał zaoferować coś innego, czyli pieniądze, atrakcje itp., a i tak nie gwarantuje to udanej, stabilnej relacji.
Daję +. Od rozstania rok temu z dziewczyną totalnie czuję ten wpis. Przyjdę po pracy, zrobię trening i już wieczór. Już nawet zauważyłem, że nie chce mi się pisać z tymi kobietami na np. tinder (pomimo dużo matchy). Gdzieś tam mam małą iskierkę, że jednak kurde fajnie by było jednak z kimś się spotykać, ale na razie ta iskierka nie jest na tyle mocna, bym robił większe kroki. Choć mam
Komentarz usunięty przez autora