Aktywne Wpisy

Cierniostwor +131

zawsze jeden dzień po bożym ciele spożywało się makaron z jajek przepiórczych ze szczyptą pieprzu - podobno tak robiła moja prababcia oraz prapraprababcia, więc też tak uczyniłam właśnie, ale czy to jest smaczne? takie se, natomiast moje dzieci też będą dalej przekazywały tę tradycję #gruparatowaniapoziomu #gotujzwykopem
źródło: 13511
Pobierz

#kiszak
źródło: olden era
PobierzCzemu on na każdej miniaturce wygląda jakby srał?
źródło: Bez tytułu
Pobierzźródło: obraz
Pobierz1. Recenzje na steamie gowno znacza, zwlaszcza gdy sa zawsze zawyzone na poczatku
2. Songs of conquest tez ma mocne recenzje, bo nostalgia heroskowo, a gra ma mnostwo problemow.
@T0pi5: A co ja napisałem coś że to jest gra roku? Gdzie?
Dostajemy odsłonę najbardziej zbliżoną do H3, z early accessem w bardzo przystępnej cenie i wydawcą, który nie żeruje na nostalgii(chociażby jak w przypadku Gothica). Dla fana serii to imo win/win sytuacja, ale co ja się tam znam.
Jedyny zarzut to grafika i klimat cukierkowy, ala WoW, parę problemów z tego co
Wbił się idealnie w czasie gdy gracze byli wściekli na Blizzarda za diablo 4 i nagrał jeden z niewielu sensownych materiałów w swoim życiu wtedy, na czym jedzie do teraz.
Przeciez w tym poscie zabraniasz mu miec negatywna opinie, bo gra ma pozytywne na steamie.
W dupie mam te heroesy i j---e kiszaka nim powstal ten tag, ale wypok oczywiscie w druga strone przegina xD
@JaredXxX i kolejny. Nigdzie nie bronie rumuna. Stwierdzilem tylko, ze pozytywne noty na steamie sa gownowarte.
I tak, zdanie paru faktycznych ekspertow jeat warte znacznie wiecej od tysiecy opinii ludzi co nie
@T0pi5: W którym miejscu?
@T0pi5: Dla kogo jest więcej warte? Chyba tylko dla ludzi podobnych do tych krytyków. Jak większości to się podoba to co zrobisz? Będziesz im tłumaczył, że gra jest słaba i mają przestać ją lubić, bo jacyś eksperci znają się lepiej od nich? Jak gra się sprzeda to właściwie wszyscy łącznie z twórcami będą mieli