Wpis z mikrobloga

Całe szczęście, że pozytywne emocje się lepiej sprawdzają niż negatywne bo boję się nawet pomyśleć co by było, gdyby farmienie negatywnego contentu było opłacalne.

#kiszak
ActiveekHere - Całe szczęście, że pozytywne emocje się lepiej sprawdzają niż negatywn...

źródło: olden era

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ActiveekHere: j---ł to od samego początku, ponieważ to Ubisoft, więc łatwy cel. Gdyby robiło to chińskie noname studio, które wcześniej wysłałoby mu rumuńską czekoladę, to gadałby, że to projekt z potencjałem.
  • Odpowiedz
@ActiveekHere to jest chyba jedyna kwestia gdzie się z nim zgadzam. Grafika jak z mobilki, klimat zamków przerobiony na pegi +3, absurdalny odpowiednik Inferno czyli Hive - plusy również są, bo na przestrzeni pół roku gra zrobiła widoczny progres i dodanie generowania map z szablonów wydłuży życie tej grze, ale decyzje artystyczne są dla mnie nietrafione.
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: wykop jak zwykle przesada w druga strone xD

1. Recenzje na steamie gowno znacza, zwlaszcza gdy sa zawsze zawyzone na poczatku
2. Songs of conquest tez ma mocne recenzje, bo nostalgia heroskowo, a gra ma mnostwo problemow.
  • Odpowiedz
  • 58
wykop jak zwykle przesada w druga strone xD

@T0pi5: A co ja napisałem coś że to jest gra roku? Gdzie?

Songs of conquest tez ma mocne recenzje, bo nostalgia heroskowo, a gra ma mnostwo
  • Odpowiedz
@MightandMagic: jak wizualnie można tego nie lubić, to Hive zastępujący Inferno to jest ewidentne nawiązanie do Kreegan z oryginalnych rpgów M&M, którzy byli kosmicznym rojem z królową, tematycznie ma w sumie więcej sensu i związku ze starym lore (chociaż dziurawym i pełnym retoconów) niż generyczne diabełki z H3
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: parę osób chyba nie za bardzo skumało twojego posta, skupiając się tylko na obrazku i ignoruje podpis.

Dostajemy odsłonę najbardziej zbliżoną do H3, z early accessem w bardzo przystępnej cenie i wydawcą, który nie żeruje na nostalgii(chociażby jak w przypadku Gothica). Dla fana serii to imo win/win sytuacja, ale co ja się tam znam.

Jedyny zarzut to grafika i klimat cukierkowy, ala WoW, parę problemów z tego co
  • Odpowiedz
  • 12
@PolskaZjednoczonaPartiaMemiarzy: Mówi polaryzujące i kontrowersyjne głupoty z dużą pewnością siebie, ma dobrze ogarnięty charakterystyczny wizerunek, cenzuruje większość krytyki lub sprowadza zarzuty do absurdu i pozoruje osiągnięcia w grach, żeby uchodzić za autorytet.

Wbił się idealnie w czasie gdy gracze byli wściekli na Blizzarda za diablo 4 i nagrał jeden z niewielu sensownych materiałów w swoim życiu wtedy, na czym jedzie do teraz.
  • Odpowiedz
@Ch0senIndygo: jak przed premierą widziałem to deweloperzy bardzo aktywnie zbierają feedback i zmieniali już pewne wizualne aspekty po krytyce ludzi. Faktycznie mobilkowe UI wypada to chyba najsłabiej, ale UX/UI to są rzeczy, które można na luzie poprawiać w ramach okresu EA
  • Odpowiedz
@ActiveekHere: xD
Przeciez w tym poscie zabraniasz mu miec negatywna opinie, bo gra ma pozytywne na steamie.

W dupie mam te heroesy i j---e kiszaka nim powstal ten tag, ale wypok oczywiscie w druga strone przegina xD

@JaredXxX i kolejny. Nigdzie nie bronie rumuna. Stwierdzilem tylko, ze pozytywne noty na steamie sa gownowarte.
I tak, zdanie paru faktycznych ekspertow jeat warte znacznie wiecej od tysiecy opinii ludzi co nie
  • Odpowiedz
  • 2
Przeciez w tym poscie zabraniasz mu miec negatywna opinie, bo gra ma pozytywne na steamie.

@T0pi5: W którym miejscu?

zdanie paru faktycznych ekspertow jeat warte znacznie wiecej od tysiecy opinii
  • Odpowiedz
zdanie paru faktycznych ekspertow jeat warte znacznie wiecej od tysiecy opinii ludzi co nie znaja gatunku.

@T0pi5: Dla kogo jest więcej warte? Chyba tylko dla ludzi podobnych do tych krytyków. Jak większości to się podoba to co zrobisz? Będziesz im tłumaczył, że gra jest słaba i mają przestać ją lubić, bo jacyś eksperci znają się lepiej od nich? Jak gra się sprzeda to właściwie wszyscy łącznie z twórcami będą mieli
  • Odpowiedz
@T0pi5: ty chyba na tym tagu siedzisz, bo ci rumun p-------ł bana i masz mu to do dzisiaj za złe, bo jak cię tu regularnie czytam to masz tak samo skretyniałe opinie jak on xD Dzięki za przypomnienie czemu mam cie na czarno
  • Odpowiedz