Aktywne Wpisy

AnalnyNiszczyciel +955
Mieszkam w domu typu bliźniak. Kupiliśmy go z żoną od dewelopera z 7 lat już będzie. Równocześnie z nami drugą połówkę kupiła para w naszym wieku. Budynek ma jeden zasadniczy plus i dlatego go kupiliśmy bo mianowicie lewa i prawa strona jest ze sobą połączona tylko garażem. Mieszkało się dobrze, ale sąsiedzi kiedyś przyszli, że wyjeżdżają do USA czy c--j wie gdzie tam bo dostali wizy. Zaproponowali nam czy nie chcemy za

Negaigoto +133
Mirki i Mirabelki. Taka jest afera. Zarządcą stwierdził, że świetnym pomysłem jest ustawienie kosza na śmieci tuż przed grobem mojego Taty, bo starsi Parafianie domagali się większej ilości mniejszych śmietników. Czy ktoś pytał mnie o zdanie? Nie. Czemu w takim razie nie ustawili tego śmietnika przed grobem osoby, która tak tego potrzebuje?
Zgłosiłam sprawę do parafii. Odpowiedź?
Zamiast reakcji – pouczenie, że „śmieci same się nie rozsypały” i że „wierzą, że dałam radę posprzątać,
Zgłosiłam sprawę do parafii. Odpowiedź?
Zamiast reakcji – pouczenie, że „śmieci same się nie rozsypały” i że „wierzą, że dałam radę posprzątać,
źródło: 1000032560
Pobierz

źródło: Zrzut ekranu 2025-08-15 074844
Pobierzźródło: temp_file258452399561634580
PobierzCodziennie te same wpisy ludzi jadących tam gdzie nie chcą jechać, następnie narzekających na wszystko przez cały swój pobyt. To już lepiej po lesie sie przejść, książke w domu poczytać, ale nieee Pan Oświecony wykopowicz uwielbia płacić (i to sporo, bo lubi wydać) za narzekanie.
Dzisiejszy order viritutti cebullari należy do ciebie, ale nie
Komentarz usunięty przez autora