Wpis z mikrobloga

• 1
Zabawne że na Majorce za mniejszą kwotę możesz mieć wynajęta chate 70m2 na tydzień i bilety bilety lotnicze
  • Odpowiedz
@keltan ja się nie śmieję ( ͡º ͜ʖ͡º) Dobra, jednak się zaśmiałem. Mój szef ma posiadłość w Hiszpanii. Wynajmuje to za 500 euro na tydzień, bo większość roku i tak stoi puste. Miejscowość uzdrowiskowa, basen. Polska to jedna jest mem.
  • Odpowiedz
@Prawdziwy_Oponiarz: na Kanarach kiedys wynajmowałem na dłużej ładny dom za 700 euro na miesiąc, 140 metrów, dwie łazienki, w ch*j ogrodu. W środku wszystko w jakimś lepszym drewnie, ogólnie wypas. Basenu nie było ale za to kotki przychodziły na michę xd
  • Odpowiedz
@buddookan: Uważam, że większym problemem jest to, że jesteś zmuszony do czegoś czego nie chcesz robić.
Codziennie te same wpisy ludzi jadących tam gdzie nie chcą jechać, następnie narzekających na wszystko przez cały swój pobyt. To już lepiej po lesie sie przejść, książke w domu poczytać, ale nieee Pan Oświecony wykopowicz uwielbia płacić (i to sporo, bo lubi wydać) za narzekanie.
Dzisiejszy order viritutti cebullari należy do ciebie, ale nie
  • Odpowiedz
@buddookan Polecam korzystać z innych portali niż booking jeśli chodzi o wakacje w Polsce (w Chorwacji z resztą też), na bookingu za byle mieszkanie w bloku nad morzem chcą 6000 za tydzień we wrześniu tylko dlatego, że "ekskluzywnie" się nazywa. Polecam nocowanie.pl
  • Odpowiedz
@buddookan: ja właśnie wróciłem z Międzyzdrojów. 4 dni - 3 tys zł. 3 osoby. W cenie calkiem fajne sniadanie, basen, animacje dla dzieci od 9 do 20, sala zabaw dla dzieci i jeszcze inne atrakcje. Dla mnie wyszło taniej niz za granicą. Dodatkowo zawsze lekarz pod ręką, co ma znaczenie w przypadku dzieci. Pogoda tez byla idealna a nie jakies 35 stopni w cieniu czy wiecej. Te oferty wyżej to
  • Odpowiedz
@buddookan Nigdy nie zrozumiem tego pędu nad polskie morze. Pogoda, ruletka, woda zimna i do tego brudna, że już nie wspominając o wyciekających chemikaliach z wraków II WŚ. Snorkelingować nie ma po co, nurkować też nie. Plaże są ładne i piaszczyste, ale to tyle. Za tę kasę to serio można w lepsze miejsce nawet w PL pojechać, a co dopiero za granicą. (-_-)
  • Odpowiedz