Aktywne Wpisy

mlody_czyzyk23 +202
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#p--o #alkoholizm #piwotomojepaliwo
@rzepa_malino_a: Tylko to prawo musi być bardzo dokładne bo zaraz powstanie woda źródlana Żubr/Harnaś/Żywiec z takim samym logiem co p--o i takiej samej butelce. Oczywiście prawie nigdzie nie będzie można tego kupić ale wszędzie będzie to reklamowane.
A teraz zapodam trudne do przełknięcia pigułki: Bez alkoholu nic się nie stanie, dosłownie świat się nie rozpadnie a wręcz będzie lepszy
@yung_lean: Tudzież obrazy grzybic stóp jakoś odbierają mi ochotę na jedzenie.
@ziomus0812: miło mi, ja jestem Rad-X
Zresztą reklamowania piwa bezalkoholowego mi nie przeszkadza. Lepiej żeby ludzie się pili p--o bezalkoholowe :) Szczególnie jak przyjechali do pubu samochodem. Zresztą jest dużo tych piw bezalkoholowych i ludzie nie wstydzą się tego kupować i pić.
źródło: 1000003790
Pobierz@mozis: no tak, wlewaja ci do ryja nie zesraj sie przewrazliwiencu xD jak masz ataki paniki bo kupiles wiecej piw to wyslij starego do sklepu
Wode w butelkach też powinniśmy zakazać bo kojarzy się z wódką i ktoś ma smaki? Xd przecież to poziom glupity afery alkotubkowej
@mozis: czyli granica nieprzyzwyczajania się to 6 czy 5?
Serio, nie jest to zapisane nigdzie w konstytucji i nikt tego nie sprawdza.
Może to teraz napiszę może być dla Ciebie szokiem więc lepiej usiądź.
Siedzisz?To czytaj.
Możesz męczyć te 20 piw nawet i przez 2 lata i nie poniesiesz z tego tytułu żadnych konsekwencji.
@albi_77: pewnie nie, ale brak reklam i absurdalnych promocji 12+12 zmniejszy produkcję nowych alkoholików