Aktywne Wpisy

emyot2 +92
W alternatywnej rzeczywistości tak mogłaby wyglądać dzisiejsza defilada.
#defilada #trzaskowski #alternatywnarzeczywistosc
#defilada #trzaskowski #alternatywnarzeczywistosc
źródło: temp_file7901542123657258817
Pobierz
thorgoth +286
Skye Stout to 16-latka, która wczoraj podpisała swój pierwszy profesjonalny kontrakt z Kilmarnock. Dziewczyna cierpi na chorobę skóry, co spowodowało wylew strasznych komentarzy frustratów z całego świata. Hejt posunął się do tego stopnia, że niektórzy internauci nazwali Skye "mutantem" czy stwierdzali że jest "za brzydka żeby żyć".
Klub usunął wszystkie posty z nią związane, żeby oszczędzić jej przykrości a także otoczył dziewczynkę i jej rodzine wsparciem psychologicznym.
Takie sytuacje uświadamiają mi jak
Klub usunął wszystkie posty z nią związane, żeby oszczędzić jej przykrości a także otoczył dziewczynkę i jej rodzine wsparciem psychologicznym.
Takie sytuacje uświadamiają mi jak
źródło: GyZE_WdXkAEa3jc
Pobierz

#p--o #alkoholizm #piwotomojepaliwo
Komentarz usunięty przez moderatora
@rzepa_malino_a: bez sensu
Kary owszem konsekwencje za coś złego czy szkodliwego ale nie zakazy.
Jak dzisiaj patrzę na bolidy F1 oblepione markami s---------w produkujących szlugi, to jest to mega abstrakcyjny widok.
Sam stałem się ofiarą tego i już jako kilkuletni gnój znałem marlboro z ferrari i postrzegałem to jako coś atrakcyjnego. Paręnaście lat na inhalowanie się tym ścierwem straciłem. Tfu.
źródło: MichaelSchumacherHO2005
Pobierz@mozis: jak kupisz 10kg kartofli bo taniej, to w---------z je wszystkie przy pierwszym obiedzie?
Albo się będziesz tłumaczył kasjerce że
@rem222: jeszcze jak! Spokojnie można byłoby zakazać reklam wykorzystujących wizerunek ludzi w przypadku produktów szkodliwych albo sugerujących ich nieodłączność w ramach jakichś aktywności - niech się reklamują samymi cechami produktu zamiast manipulować w taki sposób.