Aktywne Wpisy

Salido +670
Minął 50. (z 66) dzień wakacji.
NAJTRAGICZNIEJSZY DZIEŃ W HISTORII MOICH WAKACYJNYCH WPISÓW.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 17 wypadków śmiertelnych w których zginęło 21 osób.
221
NAJTRAGICZNIEJSZY DZIEŃ W HISTORII MOICH WAKACYJNYCH WPISÓW.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 17 wypadków śmiertelnych w których zginęło 21 osób.
221
źródło: 1-453841-35
Pobierz
To ja też się pochwalę. :) Pierwszy w życiu nowy samochód z salonu, pierwszy z automatyczną skrzynią. Miała być używka za 60-70 tysięcy, ale znalazłem fajną ofertę za 99 na nowe auto, które ma sprawdzony, bezawaryjny silnik i wszystko z wyposażenia, co potrzebuję. Dodatkowo uznałem że w erze suvozy zgrabny sedan będzie czymś oryginalnym. Po zrobieniu 1000 km po Polsce i pierwszej wymianie oleju, w ramach cieszenia się z nowego samochodu pojechałem
źródło: megi
Pobierz

#p--o #alkoholizm #piwotomojepaliwo
Promka jak promka. Jeżeli masz p--o 6+6 i to jest powód że wypijesz 12 w ciągu tygodnia zamiast 6 tylko dlatego że kupiłeś 12 to z tobą jest coś nie tak, a nie z promocja.
Reklama to zło.
Ale wiesz, że nie musisz wszystkich od razu wypijać? xD
Tylko problem w tym ze wlasnie o to chodzi w reklamie, aby wywolac chec to zakupu jakiegos produktu. Jaka jest roznica miedzy zarabianiem na czyims alkoholizmie, a zarabianiem na czyims np. nadcisnieniu poprzez wciskanie im jakichs szurowskich urzadzen na prezentacjach w sanatoriach? Albo na tym ze komus sie przypalaja garnki?
To proste: bo chleb to nie jest towar pierwszej potrzeby.
@pomarancza3000: ty za to nie masz pojecia co to czytanie ze zrozumieniem, ja nie napisałam 'p--o bezalkoholowe' xd
@RadoN: jak kiedys na to zachorujesz (czego ci nie życzę) to dopiero sie wypowiadaj
Tylko "a-----l bezalkoholowy" (plus dwa tagi konkretyzujące, że chodzi o p--o :D)
@RaciczkaEntertainment: nigdy nie byłeś uzależniony, gratulacje
@mozis: xd prolak jak widzi puchy z piwskiem to musi je wypić wszystkie, najlepiej na raz xD
Przecież nie mógłbyś wypić 4 a dwie zostawić, robaczy mózg każe się złoić jak świni, a samokontrola nie istnieje xD
@Rad-X: znowu porównujesz a-----l (silny n------k) do jakichś cukierków, mięsa itp.
Czyli według Ciebie, to powinniśmy zalegalizować
@ziomus0812: po pierwsze skoncz p-------c od rzeczy. Wsadzasz mi swoje słowa do gęby a potem sie z nimi kłócisz. Może na sesjach AA wygrywasz w ten sposob dyskusje takimi manipulacjami ale tu to nie przejdzie
Patrz ja tez tak potrafie
Czyli twoim zdaniem można zalegalizowac