Wpis z mikrobloga

W e-urzędzie skarbowym na twoim koncie czeka w Dokumenty otrzymane czeka pismo do odebrania...

pismo typu informacja o wprowadzeniu ksef

i na c--j stresujecie człowieka przed świętami, ja już sznur szykował
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Soothsayer: do mnie urząd skarbowy kiedyś wydzwaniał jak byłem w bieszczadach w górach i nawet nie miałem zasięgu i na pocztę głosową się nagrał a nawet nie jestem pciembiorcom
  • Odpowiedz
  • 1
@Soothsayer a to z tym ksef to te faktury elektroniczne chyba jo, to przecież wystarczy do księgowego wysłać a po co przedsiębiorcę narażać na stres to ja nie wiem
z fartem
  • Odpowiedz
@Soothsayer: kilka dni temu budze sie, biore komórkę, a tam powiadomienie z eUS, kawy nie potrzebowałam XD powalilo ich, żeby tak ulotke wysyłać, dłużej sie logowałam, potwierdzalam odbior itp. i w stresie siedziałam
  • Odpowiedz
@Pavlo389: ojezu, jakoś w czwartek? nie pamietam XD pewnie masz to samo, wiec zerwij plaster szybko i zluzuj glowe XD nawet specjalnie apke ściągnełam, zeby to załatwić w małym internecie XD przy okazji ściągnełam apke zusu, ale to akurat niepotrzebnie, bo to żenada jakaś xd
  • Odpowiedz
@Soothsayer: Ja to wyliczałem z żoną, kiedy najlepiej odebrać, żeby księgowa miała najwięcej dni pracujących, żeby się tym zając. Otwieram, a tam KSEF :D Kurde, mogli to wysłać jednak na początku stycznia.
  • Odpowiedz