Aktywne Wpisy

J3BACZ3000 +27
#321685 dzisiaj na kolację HUOP sobie ogutował talerz rozmaitości #gotujzwykopem
źródło: 1000014845
Pobierz
Codon +32
#gielda #portfelgrubasa #inwestowanie Dzisiaj parę updateów widziałem, także wrzucę swój. Ogólnie bardzo dobry dzień dzisiaj, ale jeszcze około milion od ATH.
Pisałem kiedyś, że na koncie USD przy stanie 1.7M przed 2M zobaczę jeszcze 1.5M - i pomyliłem się, bo w najgorszym czasie było 1.4M.
Polska mi wybiła do góry, XTB już ponad 100% zysku i jak na razie okazuje się, że przeniesienie IKE z EDO
Pisałem kiedyś, że na koncie USD przy stanie 1.7M przed 2M zobaczę jeszcze 1.5M - i pomyliłem się, bo w najgorszym czasie było 1.4M.
Polska mi wybiła do góry, XTB już ponad 100% zysku i jak na razie okazuje się, że przeniesienie IKE z EDO
źródło: Zrzut ekranu 2026-07-21 220915
Pobierz

źródło: 1000020370
Pobierzczego nie brałem dla matki za pieniądze z NFZ to wszystko kosztowało akurat tyle ile wynosi kwota dofinansowania bo po co robić taniej XD
przeżyłbym upadek obecnego rządu aby następne nauczyły się raz na zawsze do czego prowadzą dotacje, szkoda tylko, że alternatywa mogą być oszołomy które dopłacały do kredytów w budowlance
@vieniasn: A w USA te slynne wielkie rachunki z czego się biorą? ;) Karetka 3000USD, ubezpieczyciel bierze na siebie, dogadują sensowną kwotę dwa rzędy wielkości mniejszą i można się rozejść. Albo nie bierze, tylko jako osoba po wypadku masz słabszą pozycję negocjacyjną niż wielkie korpo które
Usa wydaje najwięcej pieniędzy na świecie i największy % pkb na świecie na służbę zdrowia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prawdę mówiąc, kiedy chciałem to zapostować zastanawiałem się czy rzeczywiście to robić ze względu na ten fragment o niemcach, bo sam nie do końca się z nim zgadzam XD