Aktywne Wpisy

WielkiNos +252
Psiarz zobaczył na półce sklepowej obok środków na insekty, płynów na krety i sprayów odstraszających kuny (wszystkie wg niego w porządku i pełna akceptacja, bo przecież to szkodniki i ktoś może ich nie chcieć na swoim podwórku):
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
środek odstraszający psy - Aaarghhh nie może być! Skandal!!! Dehumanizacja piesków!!! (XDDDDD).
No trzymajcie mnie xd
#psiarze #belazpodludzi #patologiazmiasta #chorobypsychiczne #jezykpolski
źródło: temp_file7800043670380178685
Pobierz
dowujawafla +285

źródło: 1000020370
Pobierzczego nie brałem dla matki za pieniądze z NFZ to wszystko kosztowało akurat tyle ile wynosi kwota dofinansowania bo po co robić taniej XD
przeżyłbym upadek obecnego rządu aby następne nauczyły się raz na zawsze do czego prowadzą dotacje, szkoda tylko, że alternatywa mogą być oszołomy które dopłacały do kredytów w budowlance
@vieniasn: A w USA te slynne wielkie rachunki z czego się biorą? ;) Karetka 3000USD, ubezpieczyciel bierze na siebie, dogadują sensowną kwotę dwa rzędy wielkości mniejszą i można się rozejść. Albo nie bierze, tylko jako osoba po wypadku masz słabszą pozycję negocjacyjną niż wielkie korpo które
Usa wydaje najwięcej pieniędzy na świecie i największy % pkb na świecie na służbę zdrowia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prawdę mówiąc, kiedy chciałem to zapostować zastanawiałem się czy rzeczywiście to robić ze względu na ten fragment o niemcach, bo sam nie do końca się z nim zgadzam XD