Wpis z mikrobloga

Może nie był najbystrzejszy

@SoplicaTadeusz: Takie jedno bardzo ważne podstawowe pytanie, czy każda postać w serialu lub filmie powinna być najbystrzejsza? Bo moim zdaniem mimo wszystko jednak nie. To zabijałoby bardzo często cały balans, kontrast i cały sens jednak w ogromnej liczbie produkcji. Nawet jeśli masz produkcje pokroju CSI Las Vegas to najbystrzejszym mimo wszystko zawsze był Grissom a nie wszyscy.
  • Odpowiedz
op chyba chciał z góry oznajmić, że zdaje sobie sprawę z tego,

@EissIckedouw: Spoko zrozumiałem jak najbardziej, dla tego mój komentarz wygląda w ten sposób. To bardziej takie luźne zwykłe przemyślenie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@Cztero0404 Raczej nie musi. Natomiast widziałem już parę razy jak ktoś pisał, że Hank nie połączył kropek tam gdzie powinien, więc chciałem dać znać, że mi to nie przeszkadza w ogólnym odbiorze postaci.

A w ogóle to oglądałem już bb jakiś czas temu i już nie pamiętam dobrze czy on faktycznie gdzieś tam zawalił mocniej swoją robotę. Kojarzę tylko przygodę na początku gdzie znalazł jakiś sprzęt od Waltera z klasy i
  • Odpowiedz
@TomSz tak, tylko znał go całe życie jako lekko przestraszonego otaczającym światem, kochającego I po prostu zwykłego nauczyciela chemii, męża i ojca.

On nawet nie brał pod uwagę, że ktoś kogo ściga moze właśnie z nim pić browara. Według mnie genialnie napisana postać.
  • Odpowiedz
@SoplicaTadeusz: nie połączył kropek? Nie oglądałem serialu tylko jakieś urywki, ale to chyba on wiedział że nie należy ufać przestępcom? Czego główny bohater nie wiedział.
  • Odpowiedz
  • 0
@WaltherW Zaraz zacząłby coś pie*dolić, że sprzedał kiedyś udziały w firmie i mu smutno, a poza tym to musi teraz mordować ludzi, bo 50 milionów dolarów to za mało na studia syna i on chciałby mieć kolejne i w ogóle to wszystko z miłości.

Do pewnego momentu Walt był znośny, a potem zamienił się w takiego małego kleszcza, którego chce się zgnieść
  • Odpowiedz