Aktywne Wpisy

pampam2312 +68
Skąd mu się wzięło to podskakiwanie jak zajączek? Do tego macha tymi przeszczepami jak niedorozwinięty. https://streamable.com/uoqenn
#sebcel
#sebcel

rybsonk +9
Co myślicie o logo dla firmy zajmującej się dystrybucją polskich, wysokiej klasy jajek? Coś zmienić?
#firma #jedzenie #zdrowie #jedzzwykopem #biznes #logo #gryparatowaniapoziomu
#firma #jedzenie #zdrowie #jedzzwykopem #biznes #logo #gryparatowaniapoziomu
źródło: temp_file320475638087237714
Pobierz

#depresja wróciła.
Głupi postanowiłem się zakochać, jakbym za rzadko się uczył.
Miłość mi się kojarzy tylko z cierpieniem.
Większość ostatnich 6 lat spędziłem uznając za sukces przeżycie każdego kolejnego dnia.
Płaczę, jak obserwuję aktywność na IG ex(tak wiem, sadomasochizm) i wiem, że to był mój ostatni związek.
A k---a mam prawie słynne 3x6.
Mam ponad 100k rocznie(nawet w dolarach czy funtach, nawet netto będzie tyle)
Mam ponad 6ft
Nie mam 6packa teraz, miałem jak wchodziłem w ostatni związek, przez związek zyskałem 7% BF, nad czym teraz usilnie pracuję i pewnie za 3 miechy znowu będzie. Dalej raczej jestem dobrze zbudowany.
I c--j. Spędzam piątkowy wieczór patrząc w ścianę. W przerwie od płaczu uznałem, że popłaczę na wykopie.
Z sukcesów byłem w pracy, byłem na treningu, przestrzegałem idealnie diety i nie popłakałem się w miejscu publicznym.
Wiem, wyjdę z tego. I już k---a tylko MGTOW, nigdy więcej kobiet.
Mam hobby, pasje, zainteresowania, jest tyle rzeczy do zrobienia, do nauki, które sprawiają mi autentyczną przyjemność.
Oczywiście mówię o abstrakcyjnym czasie, kiedy jestem zdrowy.
Teraz przyjemność sprawia mi tylko n-------e się. Rzecz jasna, wiem, że to nie odpowiedź i jestem na czasowej abstynencji, bo o ile pomógł mi przetrwać pierwsze, najgorsze dni, to nie jest odpowiedź, ani rozwiązanie.
Cóż, może przetrwam, głupio by było się zabijać.
Ale nie chce mi się żyć, każda sekunda się dłuży, nic mi nie sprawia przyjemności.
#samotnosc #zwiazki #rozstanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: weź ty chłopie miej odrobinę godności ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak poza tym, to pieniądz lubi ciszę, nigdy się
Nie bedac w top 5% (20% to cope) nie ma sensu interakcja z rozowa inna niz "gotowka przed czy po?", "na garso mowili, ze nie oszukujesz z waga w ogloszeniu"
#blackpill
@mirko_anonim: iść do psychiatry. To się robi jak się ma depresję.
To nie to samo rozstanie, aktualne jest sprzed półtorej miesiąca. Wcześniej przeżywałem inną.
@Shagal
Przecież napisałem, że nie piję. Co do tabletek - "Zmącony obraz". Nigdy nie wezmę