Aktywne Wpisy

LukaszTV +402
AHA xd jak widać Polaczki wszystko obejdą xdd
Już widzę jak ktoś kupuję butelkę wody 3,001l
#polakicebulaki #kaucja #systemkaucyjny #heheszki #ustronianka #napoje #kaufland #gospodarka #ekologia
Już widzę jak ktoś kupuję butelkę wody 3,001l
#polakicebulaki #kaucja #systemkaucyjny #heheszki #ustronianka #napoje #kaufland #gospodarka #ekologia
źródło: image
Pobierz
CrokusYounghand +125
źródło: temp_file8496815789850387429
Pobierz

#gielda taki troche #aitrading
Pierwszy raz czegoś takiego próbowałem żeby mi llm robił jakąkolwiek analizę. Na razie na playliście mam ustawione Micheal Automates i zabieram się w weekend za robienie bota do algotradingu, oby miał chociaż 60% skuteczności xD
#sztucznainteligencja #chatgpt #perplexity
@perfumowyswir o a masz linka do tego, jesteś znaleźć to w stanie, bo bardzo ciekawy temat zarzuciłes teraz
źródło: 1000011535
Pobierz@perfumowyswir: o widzisz thx poczytam sobie
@anesthetize11 ciężko powiedzieć, całe długie wątki mam zrobione.
Ten problem się objawia wszędzie gdzie liczą się najnowsze dane, w programowaniu to mocno wychodzi jak modele ai próbują uzywac jakichś starych bibliotek albo metod oznaczonych już deprecated.
@Adolf_HODLer: dawaj, chętnie obczaje wszystko co ma potencjał na aitrading
Te narzędzia ewidentnie udowadniają ze to jest spory problem, bo mimo że mają dostęp do sieci itp to po prostu czasem nie są w stanie wiedzieć, że aktualnie używają już przestarzałej w dzisiejszych czasach wersji biblioteki
Zrobię jeszcze posta za tydzień ale chciałem napisać że Perplexity trafił nawet
Wybrał ORDO który niby spadł ale odrobił straty i wyszedł na 0 i Soundhound który zrobił 30% w co nie wrzuciłem bo wybrałem to co dał ten chatgpt czyli TTD co zrobiło -30% i Bitfarms co ma -4$
Uff to -30% trochę boli, no to tutaj zostaje z akcjami, jak poleci
z yt jeszcze grab zobaczyłem że może być ciekawym typem