Wpis z mikrobloga

@mvmxks: ale pomyśl jak mi to psychę r---------a
typ ma zarzuty i wyroki i pisowcy dosłownie nie mają z tego powodu NIC
ale tusk mówi w programie telewizyjnym coś co powiedział muran i k---a trzaskowskiemu leci poparcie i codziennie każdy mu murana wypomina..... nabijają się z murana nawet że walczy we freakach - k---a bo masiak nie walczy wcale

prawica to nowy gatunek homosapiens którą wyhodowała rosja i tiktok
eSUBA94 - @mvmxks: ale pomyśl jak mi to psychę r---------a
typ ma zarzuty i wyroki i ...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@eSUBA94 z tą różnicą że na Masiaka nikt się nie powoływał. Za to PREMIER 40MLN kraju w UE, zrobił to na oczach milionów obywateli w programie na żywo powołując się na patocelbrytę, kryminalistę i notorycznego kłamcę xDDD
  • Odpowiedz
@monky: utrzymał kontakty z podejrzanym śliskiem towarzystwem z trójmiasta jak i jego współpracownicy
nie tylko masiak ale masiak jest w internecie najbardziej znany - tak jak muran zresztą
wszycy doradcy nawrockiego mają fotki z imprez rodzinnych z danymi gangusami trójmiasta

PREMIER 40MLN kraju w UE, zrobił to na oczach milionów obywateli w programie na żywo powołując się na patocelbrytę, kryminalistę i notorycznego kłamcę
  • Odpowiedz
  • 0
@eSUBA94 Bąkiewicz, Wielki Bu i inni.. Jasne, nie są to nieskalane osoby - zdaję sobie doskonale z tego sprawę. Ale wystąpienie Tuska w Polsacie u Rymanowskiego i gadanie takich rzeczy to jednak zupełnie nie ta skala. Donaldowi tam peron wtedy odjechał na pełnej - ale to tylko taka moja subiektywna opinia. Dla mnie Tusk znaczy naprawdę te przysłowiowe "mniej niż zero". Mam 38 lat na karku i pamiętam doskonale jego poprzednie
  • Odpowiedz
@monky: też pamiętam poprzednie rządy PO, przyszedł pis i zamiast pokazać się lepiej pokazał się gorzej, pokazał się tak źle że nawet przeciwnicy lecha kaczyńskiego zaczęli za nim płakać że już go nie ma

ach ten zły tusk, niemcy zmuszają go do bycia premierem bla bla bla
  • Odpowiedz