#testosteron #mirkokoksy #mikrokoksy Elo, wstrzykuje ktos testosteron podskórnie? Ja mam 0.5ml robilem domięśniowo - potem przez jeden dzień czułem troche jakbyu skurcz w udzie. Dlatego zastanawiam się że jakby sięto powtarzało to nie lepiej podskórnie zrobić.. ale z kolei kolega mówi że on jak robi podskórnie to dostaje obrzęku czy coś.. bo to jesdnak oleista substancja i nie nadaje sie podskórnie
@ZawzietyRobaczek: od 9 miesiecy kluje insulinowka (oznaczenie igly 30g 1/2") w naramienny. poczatkowo troche bolalo, ale ujalbym to raczej jako dyskomfort. Vigorous Steve podobno robil podskornie i nie mial zadnych problemow. Sam myslalem o tym, ale @Kasahara jak wyzej mowi ze moga byc problemy z tluszczakami.
@michal1msiekk: 30g ? czy to nie jest 0.3 mm ? to jakim cudem on przetoczył tego testo - to oleiste jest i im ciensza igła tym gorzej.. ja obecnie 0.6, choc trener mowi ze 0.5 tez da rade
Vigorous Steve podobno robil podskornie i nie mial zadnych problemow. Sam myslalem o tym, ale @Kasahara jak wyzej mowi ze moga byc problemy z tluszczakami.
Możesz wlac od tyłu większą strzykawka, od razu kilka przygotować.
Albo zaciągać, MCT jest bardzo cienki. Trwa to z minutę, żeby nabrać 0.2ml.