Wpis z mikrobloga

skubnęli wam ponad 50% kasy w inflacji

@misiopysio: im nie skubnęli, bo oni nic nie mają. To dlatego sporo z nich pierdzieli też, że czy jedni czy drudzy są przy władzy, to nie ma dla zwykłego człowieka żadnego znaczenia.

Dla nich nie ma, bo jak nie masz żadnych oszczędności, nie masz rozwojowej pracy, której stabilność zależy od stabilności rządu, nie obchodzi cię co się dzieje poza twoim powiatem, to dla
  • Odpowiedz
@misiopysio: jak głosujesz na PO to nie masz prawa nazywać innych "prawaki" w negatywnym tego słowa znaczeniu a już na 100% siebie nazywać "lewakiem".

Wy jesteście tak lewicowi jak Tadeusz Rydzyk
  • Odpowiedz
  • 0
jak głosujesz na PO to nie masz prawa nazywać innych "prawaki" a siebie "lewakiem".

@Njal: Zaznaczysz gdzie w historii mojego konta nazwałem się lewakiem? Czy rozróżniasz tylko dwa kierunki świata?
  • Odpowiedz
@misiopysio: czyli "rozsądne centrum", "trzecia droga", "Hołownia do boju"!!!

Jeszcze gorzej, to już myślałem, że będzie jakieś pole do dyskusji, a ty po prostu jesteś koniunkturalistom bez żadnych poglądów – to już bardziej szanuje Konfederatów, oni przynajmniej w coś wierzą.
  • Odpowiedz
  • 0
udowodniłeś jedynie swój potężny ból dupska że folksdojcze nie są u władzy xD

@Pariashu: Całe szczęście. PiS nie wziął pieniędzy z KPO a składkę zapłacił. Oznacza to, że PiS fundował niemiecką gospodarkę. Więc folksdojcze nie są już u władzy od końca 2023 toku.
  • Odpowiedz
  • 0
ty po prostu jesteś koniunkturalistom

@Njal: Ty nawet koniunkturalistą nie umiesz poprawnie napisać. Won z dyskusji, bo nie zwykłem trzymać tak niskiego poziomu.
  • Odpowiedz
@misiopysio: automatyczny poprawiacz błędów nie zadziałał najwyraźniej, ale że zapewne jako zagorzały PSLowiec wiesz coś o błędach to ci "zaufam" że tak to słowo się pisze.

Ale żeby pisać o poziomie dyskusji będąc neoliberałem od Szymonka to już odklejka totalna, leki weź i idź tam telewizor oglądać z browarem w ręku a nie tablice zaśmiecasz swoimi postami poziomu reklamy hotdoga
  • Odpowiedz
  • 0
@Njal: Człowieczku drobny, automatyczny poprawiacz błędów to autokorekta, tak to nazywają ludzie którzy przeczytali kiedyś książkę. Ty natomiast przeczytaj co tu wypisujesz, bo już zdążyłeś mnie wyzwać od lewaka, pslowca, Hołowni I co tam jeszcze ci nie wpadło do tego pustego pojemnika na powietrze, który pewnie w towarzystwie sobie podobnych nazywasz głową xd
  • Odpowiedz