Wpis z mikrobloga

Pytanie do facetów, czy wy też przy ocenie atrakcyjności dziewczyny, zwracacie uwagę na jej palce? Przyznam, że mi się podobają takie szczupłe dłonie jak na zdjęciu, a bardzo nie lubię, wręcz brzydzę się takimi grubymi, co są jak serdelki, jak łapy, wykręca mnie na samą myśl. I jak jakieś takie dziewczyny nawet miłe no ale z racicami się kręciły wokół mnie to je dość oschle odrzucałem. Po prostu nie lubię grubych paluchów, może to f----z, moim zdaniem świadczy to o zaniedbaniu i złych genach, ale czy słusznie? Jak się przełamać do osób grubopalusznych i nie dyskryminować?

#tinder #blackpill #logikarozowychpaskow #redpill #zwiazki
Fala_Magnezu - Pytanie do facetów, czy wy też przy ocenie atrakcyjności dziewczyny, z...

źródło: 1000003695

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TechnoScorpion: dokładnie palce może i lepsze chude, ale najbardziej nienawidzę jak dziewczyna ma nogi proste jak parówki i uda prawie takie same jak łydki, prawdziwa kobieta to musi mieć takie uda, żeby mogła arbuza nimi zmiażdzyć, albo mi łeb( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 3
@TechnoScorpion: no właśnie baba ma mieć siłę, wytrzymałość i zwinność, zręczne palce do wymagających robótek ręcznych. A nie napuchnięte balony od wódki, tak widzę te grube paluchy - zatrzymanie wody i tłuszczu od chlania i obżarstwa - czyli grzechu
  • Odpowiedz
dlon ma byc zgrabna i elegancka tak samo jak nogi a nie ze lyda jest wielkosci bochenka chleba mimo ze dziewczyna jest chuda

@nikodem14: Widać, żeś Pan amator, a nie koneser. O atrakcyjności kobiecej nogi świadczy tylko jedno - wyraźnie zarysowana kostka. Jeśli łydka jest gruba, ale ma przewężenie w kostce, noga zawsze będzie ładna. Każda noga bez przewężenia w kostce wygląda jak kłoda.
  • Odpowiedz
Widzę, że debata tutaj toczy się w takim tonie, jakbyście mogli przebierać, wybierać i wybrzydzać 😆

Edit: trzeba zawsze patrzeć na pięty - czy ma zadbane, ładne. To wiele mówi.
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: takie dłonie u kobiet to coś pięknego, najlepsze ze sam mam takie z długimi cienkimi palcami i różowe często to chwalą. To sie nazywa dłonie pianisty czy jakoś tak
  • Odpowiedz