Wpis z mikrobloga

@Szyderczak:

może bym płakał bo jednak świadomość klasowa jakaś istnieje ale ciapki nie tylko są pasozytami ale też mordercami i gwałcicielami

XDDDD właśnie wzruszył się z powodu świadomości klasowej typ który sam jej nie posiada xD
  • Odpowiedz
@fredperry na argumenty tak płytkie i miałkie jak tzw whataboutism można właśnie jedynie takim iksde odpisać. Sztuczki retoryczne nie są sztuką sensownej rozmowy i debaty per se a jak kolega wyżej przytoczył totalnie z czapy pana Kirka to jak inaczej zareagować.

Świadomość klasowa to ciekawy konspekt i zaskoczę cię ale bliżej tobie i mnie do tego imigranta niż do milionera np takiego naszego Brzoski.

@Bestia_z_Jellystone wiesz że mieszkasz w Polsce
  • Odpowiedz
wiesz że mieszkasz w Polsce a przekładasz problemy zza oceanu 1 do 1 na grunt polski? Wiesz, że konserwatyzm amerykański jest protestancki?

@Hadolf_Itler: wiem, bo antifa i jej upośledzenie jest wielonarodowa. To takie same problemy. My też mamy grupy jawnie destabilizacjące państwo, jak grupa granica. Antyfy z maczetami na ulicach też u nas przecież nie brakuje.
Amerykański konserwatyzm jest przede wszystkim oparty na prawie rzymskim, detale takie jak wyznanie jest
  • Odpowiedz
@Bestia_z_Jellystone: Jakby tego randoma nie odstrzelili to nie wiem jak daleko musiałbyś sięgać pamięcią, żeby użyć i tak kretyńskiego argumentu z tego konserwatywnego ( ͡° ͜ʖ ͡°) ju es ej.
  • Odpowiedz
@kamil-tumuletz sure stary. Bo wcale imigracja nie ma powiązania z obciążaniem budżetu państwa, wzrostem bezrobocia, przestępczości i ubóstwa xD. Chcesz mieszkać w danym kraju? Zapraszamy. Ale zdaj wcześniej egzamin ze znajomości kultury, języka i prawa. Benefity? Tak, 50% po 5 latach pracy i 100% po 10. Łamiesz prawo? 3 poważne wykroczenia i dziękujemy ci za towarzystwo
  • Odpowiedz