Aktywne Wpisy

planarize +12
#motoryzacja #samochody
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
Cześć, ostatnio jest wysyp grup anty samochodowych na społecznościówkach wszelakich, typu r/j------------y, samochodoza, konfitura, pasterze świetych krów, miasto jest nasze, akcja miasto, i tak dalej, można wymieniać i wymieniać. Część z nich lobbuje w samorządach, aby na kierowców zrzucać naloty dywanowe, rzucać kłody pod koła, ogólnie orać ulice, zamieniać na trawniki i nakładać plagi egipskie w opór.
Moje pytanie jest - gdzie jest jakaś kontrakcja? Jakieś grupy, profile
ted-ed-tyi +3
Czy poszedłbyś na kasę do Biedronki, gdybyś nie miał, z co żyć? Ukorzyłbyś się w ten sposób przed życiem?
#biedronka#praca#przegryw
#biedronka#praca#przegryw

#tinder #blackpill #logikarozowychpaskow #redpill #zwiazki
źródło: 1000003695
Pobierzźródło: 1000035189
PobierzŁadne dłonie = dobre geny
Komentarz usunięty przez moderatora
@nikodem14: Widać, żeś Pan amator, a nie koneser. O atrakcyjności kobiecej nogi świadczy tylko jedno - wyraźnie zarysowana kostka. Jeśli łydka jest gruba, ale ma przewężenie w kostce, noga zawsze będzie ładna. Każda noga bez przewężenia w kostce wygląda jak kłoda.
Edit: trzeba zawsze patrzeć na pięty - czy ma zadbane, ładne. To wiele mówi.
Nie chcę moggować takich subhumanów zielonkowskich jak ty, i tak mamy dostatecznie wylogowań na tym łez padole.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: IMG_0539
Pobierz