Wpis z mikrobloga

Odwiedziłem wczoraj wieczorem (jak to mówią fajnoPolacy i Janusze) nową "INWESTYCJE" na Ursusie zaraz przy S2.

ul. Słupska
https://www.muniakdevelopment.pl/inwestycje/osiedle-inverso-warszawa-ursus

W ciągu 40 min. jakie tam byłem 7 samolotów przeleciało, ale najgorszy jest hałas od ekspresówki. Jest głośniej niż na śródmieściu w godzinach szczytu pomimo ekranów akustycznych. A warto zaznaczyć, że najwyższe piętro tej INWESTYCJI ma sięgać powyżej ekranów.

Cena ok. 15k za metr.

Kto to kupi? Jak to się nawet na wynajem nie nadaje, bo tam dojazd słaby.

#patodeweloperka #nieruchomosci #warszawa
fremmm - Odwiedziłem wczoraj wieczorem (jak to mówią fajnoPolacy i Janusze) nową "INW...

źródło: słupska

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Odwiedziłem wczoraj wieczorem (jak to mówią fajnoPolacy i Janusze) nową "INWESTYCJE" na Ursusie zaraz przy S2.

@fremmm: termin inwestycja jest dla budowy to określenie wymagane przez prawo budowlane.
  • Odpowiedz
@fremmm: technologia pozwala wyciszyć dużo lepiej, niestety deweloperzy mają to w dupie. chodzi tu zarówno o okna, nawiewniki, jak i grubość murów; często też przeszklenie balkonów. eskpresówka to skrajny przypadek, ale na przykładzie hong-kongu, tam okna na ulice to horror ale technologia spokojnie by pozwoliła mieć kompletną cisze.
  • Odpowiedz
@fremmm: dobrze zaprojektowane mieszkanie/dom nie wymaga otwierania okna dla zapewnienia przez cały rok komfortowego i świeżego powietrza. ale mówie o takim NAPRAWDĘ dobrze zaprojektowanym
  • Odpowiedz
@advert widziałem już takie projekty, 3 kondygnacje to jeszcze ok i tyle tutaj jest, choć oczywiście jeżeli bym był właścicielem domku obok to szlag by mnie słusznie trafiał. Ale nie zawsze musi to oznaczać problematyczne i uciążliwe sasiedztwo.
  • Odpowiedz