Wpis z mikrobloga

via Android
  • 19
@Valorcrest robił, tylko internetu nie było. Jak taki wózek stoi na klatce schodowej w bloku bez windy to powodzenia jsk na niego trafisz wnosząc lodówkę ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@xionacz To przesuwacie lodówkę i wnosicie tą swoją lodówkę. Ile razy w życiu wnosisz te swoje lodówki?

Ja prdl, te wasze pokolenie stało się tak delikatne ze masakra.
Ten sam wykopek będzie potem płakał ze w polsce mało dzieci się rodzi. I bardzo dobrze, skoro takie macie podejście.
Skoro jesteście takimi palantami za młodu, to ja się boję pomyśleć co będziecie robić na starość. Wiem że na bank przebijecie starych ubeków.
  • Odpowiedz
  • 12
@chilon

@xionacz: i słusznie, niech trzyma swój złom w mieszkaniu. Jak kupili za małe to ich problem.

Hehehe też był u mnie klatce cwaniaczek co podobnie gadał. Dziecko mu sie urodziło i wózeczek na klatkę "cyk".
  • Odpowiedz
i słusznie, niech trzyma swój złom w mieszkaniu. Jak kupili za małe to ich problem.

@chilon: takie same debile są z rowerami. Niech se w chacie trzyma a nie na częściach wspólnych, jak się chciało kupić rower to i miejsce w chacie na niego niech ma albo mieszkanie większe kupi.
  • Odpowiedz
@pioter_ciemiezca: Najmłodszy już nie jestem, czy dzieci się będą rodzić czy nie, kompletnie mnie nie interesuje. Spędziłem sporo czasu w niewielkim mieszkaniu w wiele osób i jak się chce to mnóstwo pierdół idzie zmieścić, a jeśli ktoś wybitnie nie ma miejsca na zakichany wózeczek to niech może tych dzieci nie robi. Ja sobie może komodę, szafę, albo co tam, kibel i wannę wyniosę na klatkę schodową, a z łazienki zrobię
  • Odpowiedz
@pioter_ciemiezca wiecznie stały przy wyjściu z klatki, zaraz obok drzwi do piwnicy ( mimo, że jest tam "wózkownia" ), skończyło się do kilkukrotnym wywaleniu na podwórko, menele miały sprzęt do wożenia złomu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz