@anonanonimowy321: może istnieć, tylko trzeba dodać borderline, nieporadność życiową, niezdrowe relacje z rodziną, strach przed światem zewnętrznym, sztywne zasady i lubienie spędzania czasu w samotności łączonego z napadami płaczu ( ͡~ ͜ʖ͡°)
@Neocaridina: Kiedyś idealnie pasowałam do tego opisu (tylko nie mam loczków i mam dobry wzrok), a i tak żaden facet nie był mną zainteresowany, tylko latali za ładnymi i dynamicznymi koleżankami xD
No wiadomo, bo huop poniżej 6/10 to nie jest nawet facet.
@latajacy_napletek: Co? Nie, to, co piszę, należy rozumieć dosłownie - jak piszę "żaden", to to oznacza "żaden", wtedy byłam zdesperowana, zazdrościłam koleżankom i ucieszyłabym się, gdyby mnie podrywał ktokolwiek, ale nie podrywał naprawdę nikt.
Moderacja usunęła mój wpis cytujący wpis znowuobgryzlempaznokcie w którym napisał, że "bodycount pewnie 80", który również został
Komentarz usunięty przez moderatora
Może poza loczkami to moja taka jest, więc istnieją. Oddałbym jeszcze, że się nie maluje.
Ile ja bym dal, żeby dalej z nią być
@anonanonimowy321: może istnieć, tylko trzeba dodać borderline, nieporadność życiową, niezdrowe relacje z rodziną, strach przed światem zewnętrznym, sztywne zasady i lubienie spędzania czasu w samotności łączonego z napadami płaczu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@teoretyk_peklunku: Otóż to.
@teoretyk_peklunku: No wiadomo, bo huop poniżej 6/10 to nie jest nawet facet.
Natomiast wpis @cichooo wyzywający bezpośrednio leży sobie w najlepsze:
@latajacy_napletek: Co? Nie, to, co piszę, należy rozumieć dosłownie - jak piszę "żaden", to to oznacza "żaden", wtedy byłam zdesperowana, zazdrościłam koleżankom i ucieszyłabym się, gdyby mnie podrywał ktokolwiek, ale nie podrywał naprawdę nikt.