Aktywne Wpisy
dexter1213 +93
#kukurydzadextera #budujzwykopem #budowadomu #chwalesie
Siema Wykopkowicze i Wykopkowiczanki( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjeżdża kolejny update statusu budowy - tym razem działo sie dużo, więc i wpis będzie długi. Tl;dr Mamy dokoksowane SSO XD
Więc może napisze po kolei co się działo , w punktach - łatwiej będzie mi się odnaleźć w
Siema Wykopkowicze i Wykopkowiczanki( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjeżdża kolejny update statusu budowy - tym razem działo sie dużo, więc i wpis będzie długi. Tl;dr Mamy dokoksowane SSO XD
Więc może napisze po kolei co się działo , w punktach - łatwiej będzie mi się odnaleźć w
źródło: IMG_0162
Pobierz
wybryk_natury +194
Kakałko z Misią #pokazkota #misiafanclub
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

- brak pracy
- brak perspektyw
- brak młodych
Jak się nie jest synem rolnika z dużym gospodarstwem to po co tam mieszkać?
@SylwiaGlus: mam to samo odczucie od kilku lat. Jakby wszystko się przesunęło o jeden miesiąc. A upały pamiętam wyglądały tak że z 2/3 dni gorąco i potem deszcz 1 dzień i znowu tak w kółko. A teraz albo tydzień leje albo grzeje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@snorli12: raczej debili na quadach.
@snorli12: ale tak na dobrą sprawę tooooo co z tego xD obecnym dzieciakom tego nie żal, obecni młodzi dorośli i tak to już traktują jako wspomnienie i przecież po dzieciństwie już nikt nie jedzie specjalnie na wieś spędzać lato, a co ma być zasiane i zebrane to
@snorli12: pamiętam ten "romantyczny" z-------l. I to nie tylko w lecie, bo praca w polu i na gospodarstwie trwała cały rok
@snorli12: teraz to raczek smartfon i wielka łaska jak
Chociaż teść usilnie twierdzi "Bóg dal żeby wyrosło, da też żeby zebrac"