Wpis z mikrobloga

Aż mi się przypomniało w gimnazjum jak miałem egzamin gimnazjalny i byłem na drugim miejscu w szkole zamiast na pierwszym i dostałem taki w------l, że nie usiadłem na d00piee przez tydzień chyba.

@DzieckoNeo1997: takbylo.jpg
  • Odpowiedz
u mnie anetki lekko rok+ siedzą, też bym brał ale nie chcę mieć w papierach leczenia psychiatrycznego xdd

@gwda: tu cię trochę poniosło bo L4 możesz mieć ciągiem max 6 miesięcy, więcej to jest już renta i czasowa niezdolność do pracy.
Miałem L4 od psychola 7 lat temu na trzy miechy, bo też kołchoz taki, że już nie dałem rady tam więcej przychodzić, a okres wypowiedzenia dość długi (trzymiesięczny). I
  • Odpowiedz
  • 4
@DzieckoNeo1997 przeczytaj sobie baśń żelazny Jan, trwa to 8 minut. Spodoba ci się. Matka w tym wieku nie powinna już mieć na ciebie żadnego wpływu. Słuchasz jej z szacunku ale to cię niszczy
  • Odpowiedz
@DzieckoNeo1997 p-----l ją. Nie jesteś jej nic winien, pamiętaj. A koniec końców sama wyciągnie do Ciebie ręke i będziesz miał jak się jej odpowiednio odwdzięczyć. Pamiętaj że na miano matki trzeba sobie zasłużyć - urodzić każda potrafi, wychować już niebardzo. Jesteś super wartościowym człowiekiem i srsly uważam to za super wyczyn że byłeś w topce egzaminu gimnazjalnego! Będzie git.
  • Odpowiedz
i nie ma człowieka na świecie co by znalazł pracę w 3 dni

@DzieckoNeo1997: jak w------i w Holandii to trzeba było znaleźć pracę w te 3 dni i potem zmieniałem co tydzień przez 3 miesiące. Dobra taktyka, jeśli będziesz miał lepszą wypłatę w następnej firmie to niech cię wyrzucają codziennie ( ͡° ͜ʖ ͡°) polecam
  • Odpowiedz