Wpis z mikrobloga

Chłopaki jest ciężko nie powiem, jestem najmniej agresywnym człowiekiem na świecie, zwykla ciota, ale dzisiaj pieprznąłem drzwiami u matki tak że szybę wywaliłem.
Jestem bezrobotny od 3 dni (1 roboczy i jeszcze zresztą dwie wypłaty dostanę) i nie ma człowieka na świecie co by znalazł pracę w 3 dni po w-------u a ona zaczęła mnie wyzywać od bezrobotnych, bezużytecznych meneli. Aż mi się przypomniało w gimnazjum jak miałem egzamin gimnazjalny i byłem na drugim miejscu w szkole zamiast na pierwszym i dostałem taki w------l, że nie usiadłem na d00piee przez tydzień chyba.
Mam już dosyć życia huopy. Jestem z powrotem w swojej mikrokawalerce bez kasy, bez znajomych, bez niczego. Ja naprawdę chciałbym być zamknięty na klucz bez kontaktu z nikim w jakimś ośrodku. Po prostu nie nadaję się do życia całkowicie. Mam k---a dość
#przegryw
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DzieckoNeo1997: Trzymaj się tam, pracę pewnie niedługo znajdziesz, pieniądze dostaniesz więc będzie za co przeżyć do kolejnej. Nie znam całej sytuacji ale może ogranicz z nią kontakt skoro nie umie cię docenić? Brzmi jakby czego byś nie zrobił to dla niej wiecznie będzie mało.
  • Odpowiedz
@DzieckoNeo1997: kumplu, jeśli masz jak, odetnij się od matki bo widać od razu że Cię psychicznie zajeżdża. Prace z czasem znajdziesz, jak sam powiedziałeś, nie da się w trzy dni, zwłaszcza że jest weekend.
Proszę się nie poddawać. Jutro jest nowy dzień
()
  • Odpowiedz
@DzieckoNeo1997: ale mieszkać z matką? Pakujesz mandżur, znajdujesz pracę w większym mieście, wynajmujesz pokój ze studentami, ruchasz studentki, zarabiasz na bmw i latasz na all inclusive za grosze r----c tam milfy, plan prosty jak budowa cepa
  • Odpowiedz