Wpis z mikrobloga

Taniec to jest jedna z tych rzeczy, których nie rozumiem. Nie umiem tego i nigdy nie tańczyłem. Nie potrafię pojąć skąd ludzie wiedzą co robić z rękami i nogami.
#przegryw
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szary_Anon: Albo idą się specjalnie nauczyć jakieś konkretne ruchy jak to jakiś konkretny taniec, ale bez tego to po prostu bujają się w rytm muzyki bez zasntanawiania się jak i czy to ma sens.

Bujałeś kiedyś chociaż głową w rytm jakiejś muzyki? To to samo tylko całym ciałem
  • Odpowiedz
@Szary_Anon: też kiedyś nie potrafiłem tańczyć i bałem się tego ... w końcu na weselu pomyślałem, że jak nie spróbuję, to się nie dowiem. Wypiłem kilka głębszych, żeby się nie stresować i o dziwo tańczyłem jako tako, ale bardziej na +... potem miałem coraz mniej stresu i teraz idzie mi to dobrze, a nawet jeszcze lepiej... wystarczy mieć opinię innych w 4 literach i będzie dobrze.
  • Odpowiedz
@Szary_Anon: taniec jeszcze spoko, jak leci jakaś muzyka która lubisz i jesteś w towarzystwie gdzie możesz mieć w------e jak to robisz, bo możesz się po prostu bujać i elo. Ja nie rozumiem tańca towarzyskiego
  • Odpowiedz
żeby r----ć. Tańczenie to ułatwia. Tylko nie na parkiecie wariacie,

@kosma666: Nigdy nie miałem okazji ani też nie miałem z kim tańczyć. No i nigdy "tego" nie robiłem. Prawiczek 42 level ¯\(ツ)/¯

ja j---e xD ogólnie na c--j żyć, bo i po co

@slgdfhsdhjfbs: Taniec nie jest mi do niczego potrzebny, a piszesz jakby to była umiejętność niezbedna do życia. Po co się zmuszać do czegoś czego się
  • Odpowiedz